Serier | Nyheder

Killing Eve er snart tilbage på HBO Nordic!

AfJonas
28. februar 2019
Killing Eve er snart tilbage på HBO Nordic!
(Foto: Killing Eve/HBO Nordic)

Del artikel

Killing Eve var en af de mest populære og anmelderroste serier fra 2018, og Sandra Oh vandt både en Golden Globe og en Screen Actors Guild Award for sin præstation i sæson 1.
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/02/unnamed-15.jpg
(Foto: Killing Eve/HBO Nordic)

Nu er der godt nyt til alle os, der med spænding fulgte med i serien om Eve og Villanelle. Anden sæson kommer nemlig på HBO Nordic d. 8. april.

HBO Nordic skriver følgende om den nye sæson i pressematerialet:

"Sandra Oh og Jodie Comer er tilbage i glansrollerne som henholdsvis Eve Polastri, en knivskarp sikkerhedsofficer for MI5, og Villanelle, en koldblodig lejemorder. De to kvinder er bundet sammen af en besættelse af hinanden - og samtidig af den voldsomme hændelse, der afsluttede første sæson.

Anden sæson begynder 30 sekunder efter, første sæson sluttede - Villanelle er forsvundet, og Eve befinder sig i en choktilstand efter at have stukket Villanelle ned med en kniv. Er Villanelle død eller i live? Under alle omstændigheder er det altafgørende, at Eve finder Villanelle, før nogen andre gør det, men det viser sig hurtigt, at hun ikke er den eneste, der leder efter den berygtede lejemorder."

Du kan se teaser trailer til sæson 2 af Killing Eve her:

Du kan allerede nu se første sæson på HBO Nordic.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i marts

Læs også: 5 serier vi glæder os til på HBO Nordic i 2019

Del artikel

Andre Serier | Nyheder