Serier | Nyheder

Komedie-thrilleren Run kommer til HBO Nordic

AfAmanda Lee Edelstein
11. marts 2020
Run / HBO Nordic

Del artikel

Vicky Jones’ (Killing Eve) næste projekt, serien Run, kommer til HBO Nordic i midten af april.

Run er en romantisk komedie-thriller om to personer, der har indgået en pagt med hinanden i deres unge år. Nu, 17 år senere, vil den ene indfri pagten. Pagten er en aftale om, at de begge skal slippe alt, hvad de har i hænderne for at tage sammen på en rejse tværs over USA.

I serien møder vi Ruby Richardson (Merritt Wever, Unbelievable), der lever et ensformigt liv, og Billy Johnson (Domhnall Gleeson, Star Wars: The Rise of Skywalker), der ud af det blå vælger at sende Ruby en sms, som udelukkende består af ordet ’RUN’.

Talentfuld rolleliste


De to hovedkarakterer er allerede kendte ansigter i Hollywood – og det er flere af birollerne i serien også. Foruden Wever og Gleeson står Rich Sommer (Mad Men), Tamara Podemski (Coroner), Babe Cloud og Archie Panjabi (The Good Wife) også på rollelisten.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/03/813082_4783732_6000x4000.jpg
Run / HBO Nordic


Emmy- og Golden Globe-vinder Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) har en gæsterolle i serien og fungerer desuden som executive producer på serien. Listen af producere består, ud over af Waller-Bridge og Jones, af Jenny Robins, Kate Dennis, Emily Leo og Oliver Roskill.

Du skal heldigvis ikke vente alt for længe på Run. Serien kommer til HBO Nordic den 13. april 2020 og består af i alt syv afsnit.

Se traileren til Run


Del artikel

Læs mere omHBO NordicRun

Andre Serier | Nyheder