Serier | Nyheder

Komikeren Celeste Barber spiller hovedrollen i ny Netflix-serie - se traileren til 'Wellmania' her

Af
Carina Nørgaard Schou
15. februar 2023
Celeste Barber Wellmania trailer
Celeste Barber som Liv Healy i 'Wellmania' / Foto: Netflix

Del artikel

Der er godt nyt til fans af den australske komiker og Instagram-fænomenet Celeste Barber. Hun spiller nemlig hovedrollen i den nye Netflix-serie 'Wellmania', som tegner til at blive alt, hvad vi elsker ved hendes bidende samtidssatire.

Den australske komiker Celeste Barber har gjort en kæmpe karriere ud af at spidde tidens overfladiske SoMe-kultur med sine små humoristiske videoer, hvor hun imiterer både supermodeller, influencere og pop-kulturelle fænomener.

På Instagram følger 9,4 mio. mennesker med, når hun frygtløst genskaber videoer og billeder af bl.a. Kendall Jenner og Bella Hadid med æggende ansigtsudtryk og ganske ofte iført minimale outfits.

Hvis du ikke ved, hvad vi taler om, så se her:

Nu spiller Celeste Barber så hovedrollen i den nye serie Wellmania, som får premiere 29. marts på Netflix. Her har hun rollen som den menneskelige tornado Liv Healy, som synes at leve efter mantraet 'Lev stærkt, dø ung'.

Men da hun får konstateret massive helbredsproblemer, bliver hun tvunget til at tage sin livsstil op til revision og kaster sig hovedkulds ud i en søgen efter en wellness-tendens, der kan quick-fixe hendes sundhedsmæssige problemer.

I traileren til Wellmania ser vi Liv for første gang kaste sig over spinning, yoga, løb, udrensningskure, akupunktur, cupping, diæter og meget mere. Alt sammen i et hæsblæsende forsøg på at lade sig kurere med tidens største tendenser inden for sundhed og velvære - om det så skal slå hende ihjel.

Celeste Barber Wellmania Netflix
JJ Fong som Amy Kwan og Celeste Barber som Liv Healy i 'Wellmania'
Foto: Netflix

Wellmania er inspireret af Brigid Delaneys roman Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness og er skabt i samarbejde med og produceret af Delaney selv sammen med Benjamin Law (The Family Law).

Del artikel

Læs mere omKomedieNetflix

Andre Serier | Nyheder