Serier | Nyheder

Lise Nørgaard får nu 'Det sidste ord'

AfCarina Nørgaard Schou
4. januar 2023
Det sidste ord Lise Nørgaard
Det sidste ord med Lise Nørgaard / Foto: Simson&Zartov /TV 2

Del artikel

Forfatter og journalist Lise Nørgaard døde 1. januar 2023. Nu får hun ordet en sidste gang i udsendelsesrækken 'Det sidste ord' med Mikael Bertelsen som vært. Interviewet bliver bragt søndag 8. januar på TV2.


Lise Nørgaard gav os utrolig mange ord. Journalist gennem en menneskealder og forfatter til et hav af bøger og manuskripter - herunder til danskernes all time-favoritserie, Matador.


Nu tager hun ordet for sidste gang i programrækken Det sidste ord med Mikael Bertelsen, som tre gange tidligere har været vist på TV 2 med hhv. Bent Fabricius-Bjerre, Uffe Ellemann-Jensen og Povl Dissing som interviewpersoner.

Klar til at synge og danse hele natten


Det særlige ved programmet er, at det først må sendes efter den medvirkendes død. Derfor bliver interviewet med Lise Nørgaard nu til en udsendelse, som vises på TV 2 og TV 2 PLAY søndag 8. januar klokken 20.

- Da jeg interviewede Lise Nørgaard til 'Det sidste ord', var hendes stemme hæs og ved at forsvinde. Hun mente selv, at det var fordi, hun havde talt uafbrudt i over hundrede år. Men selvom stemmebåndene svigtede, så var hun energisk og meget opsat på at medvirke. Lise Nørgaard var bevidst om at efterlade sig en slags manual til fremtidens kvinder med hendes egne erfaringer og råd til, hvordan man kan gøre sig selv fri og uafhængig. Og selvom hun var lille af statur i det store tv-studie, så håber jeg, at det kan ses, at hun var en stor og stærk personlighed. Da jeg på et tidspunkt var ved at være træt under optagelsen, havde Lise Nørgaard stadig masser af energi og sagde, at hun var klar til at ‘synge og danse hele natten’. Jeg er taknemmelig og glad for, at jeg nåede at opleve det,’ siger Mikael Bertelsen i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: 24 gode grunde til at (gen)se Matador

LÆS OGSÅ: De 10 bedste danske serier i 2022

LÆS OGSÅ: De 5 bedste danske serier – nogensinde

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste