Serier | Nyheder

Lucifer sæson 5 del 1 får premiere i august

AfVictoria Amalie Wolsing
22. juni 2020
Lucifer sæson 5 del 1 får premiere i august
Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix

Del artikel

Produktionen af Lucifer sæson fem har været hårdt ramt af COVID-19, og utålmodigheden blandt fans har vokset sig stor verden over. For hvornår kan vi så forvente premieren på sæsonen?

Det svar kom i dag, da Lucifers officielle twitterprofil tidligt i eftermiddags dansk tid offentliggjorde den længe ventede nyhed: Sæson 5 del 1 og den faldne engel Lucifer Morningstar dukker op på Netflix den 21. august.

Offentliggørelsen kom i en video på 45 sekunder. Videoen viser Lucifers mest hede øjeblikke i de forrige fire sæsoner, men det var det sidste sekund af videoen, der fik alle Lucifer-fans til at juble. I dette sidste sekund får vi nemlig et ekstremt kort smugkig på sæson fem, hvor Lucifer og Chloe endelig får forløst længslen efter hinanden.

Afskeden, der kunne mærkes

Det var nemlig hende, der var hans første kærlighed og ikke Eve som først antaget. En utrolig følsom scene udspillede sig i de sidste minutter af sæson fire, og Chloe fik endelig sagt, at hun elskede Lucifer. En stor og ekstrem følsom sæsonfinale, der vækkede mange spørgsmål og meget spænding. Den sætter dog også store forhåbninger til sæson fem.

Hvad vi ved indtil nu

Flere på Lucifer-holdet har udtalt, at sæson fem bliver den bedste af dem alle. De lagde dog heller ikke skjul på, at hemmeligheder vil blive afsløret, elskede karakterer vil dø, og at vi endelig får svar på det længe ventede spørgsmål: "Will they or won’t they?"

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til i resten af 2020

Vi ved allerede nu, at sæson fem begynder i et lidt alternativt tidsperspektiv efter sæson fire, da tiden føles anderledes på Jorden, end den gør i Helvede. Seks måneder vil være gået for Chloe, og hele tyve år har Lucifer tilbragt i Helvede for at beskytte menneskeheden, før han vender tilbage.

Lauren German, der spiller Chloe, har fortalt i et interview, at Chloe finder stor trøst i alkohol, fester og dæmonen Maze gennem de seks måneder.

Sæson i to dele

Der er også blevet givet minutter fra gaveboden i år, for hvert afsnit i den kommende sæson kommer til at have en varighed af i alt 50-60 minutter.

Forfatterne har i denne sæson desuden valgt at give os et musicalafsnit, som bliver det 10. afsnit i sæsonen. Vi er blevet lovet, at afsnittet ikke vil bestå af sang og dans i en time, men at det vil indeholde et fascinerede og bærende plot. Afsnittet får et godt gammeldags 1940'er-tema, og vi kan se frem til en masse lækre sange.

Til at toppe hele denne Lucifer-rus har alle skuespillerne underskrevet kontrakt til en sjette sæson. Vi venter dog stadig i spænding på en officiel udmelding fra Netflix om, at optagelserne til en sjette sæson kan skydes i gang.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Great

Del artikel

Læs mere omNetflixLucifer

Andre Serier | Nyheder