Serier | Nyheder

Serier, vi glæder os til i resten af 2020

AfFreja Hertz Tefcke
17. juni 2020
Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix

Del artikel

På Vi Elsker Serier ser vi en hel masse serier. Vi ser både de gode og de dårlige, og selvom vi ikke altid er enige om, hvad der er godt, så kan vi være enige om én ting: nemlig, at vi glæder os til at se endnu flere serier.

Vi er i sagens natur ikke altid enige om, hvilke serier vi ser frem til, så derfor har vi samlet en watchlist til anden halvdel af 2020 med serier, vi glæder os helt vildt til!

Freja: The Haunting of Bly Manor


Premiere: ukendt, 2020
Dansk streamingtjeneste: Netflix

Efterfølgeren til den enormt populære serie The Haunting of Hill House kommer til Netflix på et tidspunkt i 2020.

Denne gang følger vi ikke familien Crain, som vi gjorde i sidste sæson, men en guvernante, der passer nogle meget specielle børn – og møder nogle meget specielle mennesker.

LÆS OGSÅ: Instruktør bag anmelderrost serie skal instruere The Last of Us

Sæsonen er løst baseret på bogen The Turn of The Screw og dele af castet fra første Haunting vender tilbage, dog i nye roller, bl.a. Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen og Henry Thomas.

Premieren er endnu ikke offentliggjort, men jeg kan vel ikke andet end at håbe på, at den kommer lige omkring Halloween!

Christian: The Umbrella Academy


Premiere: 31. juli, 2020
Dansk streamingtjeneste: Netflix

Efter lang tids venten får vi endelig sæson 2 af The Umbrella Academy!

Der er ikke meget information om søskendeflokken og deres vilde, underlige eventyr, men vi har fået et par hints igennem de sociale medier. Bl.a. gennem Netflix’ egen Instagram, hvor de smed billeder op af flokken i noget tøj, der kunne ligne noget fra 60’erne (tidsrejse?) og gennem showrunner Steve Blackmans, der tog et billede af manuskriptet til første afsnit, der hedder Right Back Where We Started.

Under alle omstændigheder, så bliver det spændende at se de velkendte ansigter igen!

Claus: The Boys


Premiere: ukendt, 2020
Dansk streamingtjeneste: Amazon Prime Video

The Boys are back in town! Eller, det kommer de i hvert fald snart.

Man kan simpelthen ikke blive træt af superhelte, hvis man ser The Boys, og sæson 2 er heldigvis også – næsten – lige på trapperne sammen med størstedelen af besætningen, som bl.a. består af Karl Urban, Erin Moriarty og Jack Quaid.

LÆS OGSÅ: 5 gode serier på Amazon Prime Video

Det er ikke helt klart, hvad vi kan forvente i sæson 2, andet end Syvs involvering i militæret og en bunke nye supes, der kommer med Stormwatch.

Katja: Lovecraft Country


Premiere: august, 2020
Dansk streamingtjeneste: HBO Nordic

Lovecraft Country, baseret på bogen fra 2016, kommer til HBO Nordic!

Serien kommer til at foregå i 1950’ernes USA under Jim Crow. Den fortæller historien om Atticus, en sort veteran fra Korea-krigen, som er en kæmpe sci-fi-nørd. Han forsøger at findes sin far, der vistnok opholder sig et sted i Massachusetts.

Det er en serie, der bringer både mysterier, gys og nye venner med sig, og som har både Jonathan Mayors (Captive State), Jurnee Smollett-Bell (Birds of Prey) og Courtney B. Vance (The Mummy) på rollelisten sammen med en masse andre!

Tenna: Yellowstone


Premiere: 21. juni 2020
Dansk streamingtjeneste: Paramount+

Så er vi tilbage på hesten med familien Dutton, mens de kæmper for overlevelse sammen med usandsynlige partnere og en masse drama!

Tredje sæson kommer nok til at handle om Tates liv og traumatiske oplevelser, der kom i den forrige sæson – og så kan man forhåbentligt få svar på, hvorfor Beth og John hader Jamie så meget.

Om ikke andet, så får vi i hvert fald set Kevin Costner, Kelly Reilly og Wes Bentley i deres faste roller igen!

Isabella: The Undoing


Premiere: efteråret, 2020
Dansk streamingtjeneste: HBO Nordic

Det var egentligt meningen, at The Undoing (baseret på bogen You should have known af Jean Hanff Korelitz) skulle have haft premiere i maj, men COVID-19 har udskudt premieredatoen.

Serien handler om et perfekt par, der lever deres perfekte liv med deres perfekte søn på Manhattan – indtil en metaforisk grøft åbner sig, og skeletterne vælter ud af skabet sammen med en lang række gruopvækkende afsløringer.

Rollelisten består b.la. Nicole Kidman og Hugh Grant og alle afsnit er instrueret af ingen ringere end Susanne Bier!

Lisa: Lisey’s Story


Premiere: ukendt, 2020
Dansk streamingtjeneste: Apple TV+

Produceret af J.J. Abrams og med en solid rolleliste bestående a b.la. Julianne Moore og Clive Owen kommer Lisey’s Story (adapteret fra en Stephen King-bog) til Apple TV+!

Der er ikke meget mere information om premieredatoen, andet end at den falder i 2020. Til gengæld ved vi, at den kommer til at følge bogens plot og derfor kommer til at handle om en enke, der bliver ramt af en stalker, som er besat af hendes afdøde mands arbejde.

Sally: Stranger Things


Premiere: rygtet oktober, 2020
Dansk streamingtjeneste: Netflix

Historien er langt fra slut! Efter den eksplosive og vilde afslutning på tredje sæson samt den meget korte, men stærke teaser er vi altså ved at være godt klar til fjerde sæson af Stranger Things!

Det er samme rollebesætning som før, men meget mere ved vi ikke – det er rene spekulationer om plottet, der cirkulerer pt., så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu!

Silke: The Handmaid's Tale


Premiere: Efteråret, 2020
Dansk streamingtjeneste: HBO Nordic

Fjerde sæson kommer – forhåbentligt – til efteråret, så måske er ventetiden ikke så lang, som vi først frygtede!

Efter tredje sæsons cliffhanger er vi mere end klar til at se, hvad der sker med vores favoritter, specielt June (!!), men desværre er HBO rimeligt gode til at holde deres spoilers tilbage, så vi ved desværre ikke meget om plottet eller noget som helst andet.

Det, vi ved med sikkerhed, er, at sæsonen kommer til at bestå af ti afsnit.

Steffen: Impeachment: American Crime Story


Premiere: Ukendt, 2020
Dansk streamingtjeneste: Netflix

Det er én af de serier, man ikke lige havde forventet, ville komme frem, men her er vi nu en gang – endda med Monica Lewinsky som producer!

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Hunters

Vi ved, at serien kommer til at tage udgangspunkt i Lewinskys version af, hvad der skete dengang, og at serien allerede er fuldt besat – bl.a. skal Beanie Feldstein (Booksmart) spille Monica Lewinsky, og den er skrevet og produceret af Ryan Murphy, som de foregående American Crime Story også var.

Derudover ved vi ikke meget, hverken om premieredato eller resten af rollelisten, men mon ikke at det bliver møghamrende spændende alligevel?

Rikke: Bridgerton


Premiere: ukendt, 2020
Dansk streamingtjeneste: Netflix

Baseret på bøgerne af samme navn, kommer Bridgerton snart til Netflix!

Der er en MASSIV rollebesætning, som skal fylde rollerne som de ti Bridgerton-familiemedlemmer og deres venner. Den består b.la. Nicola Coughlan, Ruth Gemmel, Adjoa Andoh, Ben Miller og Julie Andrews (!).

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Ulrikke uden skam

Vi ved, at serien kommer til at handle om familien Bridgerton, mens de forsøger at navigere i deres verden, ægteskab og meget mere i London – på den snobbede side, vel at mærke.

Line: The Mandalorian


Premiere: September, 2020
Dansk Streamingtjeneste: Disney+

Det var jo meningen, at Disney+ skulle arrivere til Danmark i sommeren 2020, men den dato er desværre blevet skubbet lidt, så nu må vi vente til september. Det betyder, at The Mandolorian ikke får premiere i Danmark før til september. Det stinker!

Men forventningens glæde kan vel også noget, så vi går spændt og venter på at se serien, Baby Yoda og meget mere!

Victoria: Lucifer


Premiere: sommer, 2020
Dansk streamingtjeneste: Netflix

Det er den sidste sæson af Lucifer, serien om djævlen selv og hans daglige liv, som rammer Netflix i sommeren 2020. Det er uvist, om det bliver juli eller august, men forhåbentligt skal vi ikke vente alt for længe på den sidste sæson!

Vi ved dog ikke helt præcist, hvad sæsonen kommer til at handle om, men mon ikke, vi kommer til at se Lucifer vende tilbage til jorden efter et kort ophold ”hjemme” og hans ellers turbulente og måske lidt misforståede forhold til Chloe?

Brian: The Last Days of Marilyn Monroe


Premiere: ukendt, 2020
Dansk streamingtjeneste: Ukendt

Serien vil være baseret på segmenter fra Keith Badmans bog fra 2010, The Final Years of Marilyn Monroe, og ser ud til at detaljere Monroes rigtige forhold med Hollywood og John F. Kennedy, før den dykker helt ned i hendes dødsfald og det mysterie, der omgiver lige præcis det.

Vi ved også, at serien bliver produceret for BBC, så nu er det bare at vente på mere information om premieredato og en dansk streamingtjeneste, så vi også kan følge med!

Andre serier, vi glæder os til:


Brooklyn nine-nine

Star Trek: Discovery

Titans

American Gods

Efterforskningen

Taboo

American Horror Story

Invincible

Supernatural

Jurassic World: Camp Cretosaurus

His Dark Materials

The Lost Boys

10 After Midnight

LÆS OGSÅ: Ny sæson af Robot Chicken får premiere på HBO Nordic

Del artikel

Andre Serier | Nyheder