Serier | Nyheder

Lucifer sæson 5 splittes i to

AfVictoria Amalie Wolsing
28. maj 2020
Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix

Del artikel

Den populære Netflix-serie Lucifer måtte lukke produktionen ned, da de skulle til at filme de sidste afsnit. Nedlukningen skyldtes COVID-19, men holdet vender snart tilbage med en ny sæson. Denne gang kommer det dog til at foregå lidt anerledes.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/05/LUCIFER_408_Unit_00848R.jpg
Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix


Premieredatoen for sæson fem er længeventet, men vi må fortsat væbne os med tålmodighed. Ildy Modrovich, der er produktionsleder på serien, har tweetet, at datoen er lige på trapperne. Så forhåbentligt varer det ikke længe, før vi får en fortsættelse på den emotionelle cliffhanger, som sæson fire bød os.

To dele


Det blev den 26. maj annonceret, at den nye sæson vil blive splittet i to dele. Sæson fem kommer til at bestå af i alt 16 afsnit, hvor der vil blive frigivet otte afsnit ad to omgange med en kort pause i mellem. Det er dog uvist, hvor længe pausen bliver.

Afsløringen blev annonceret i The Kelly Clarkson Show, da Kelly Clarkson besøgte settet. Videoen fra besøget afsluttes med Tom Ellis, som spiller Lucifer, der fortæller den store nyhed om opdelingen af sæson fem. Grunden til, at Netflix har valgt at gøre sådan, vides dog ikke.

Musicalafsnit i vente


Lucifer er en serie, om ”den faldne engel”, Lucifer Morningstar. Han møder kriminalbetjenten Chloe Decker og resten af holdet, da han bliver konsulent for LAPD. Hans ferie i Los Angeles bliver anerledes end forventet, da han begynder at jonglere med venskaber, familie og kærlighed, hvilket ikke er nemt, når man bliver anset blandt mennesker som det rene ondskab.

Der er meget at se frem til i den nye sæson – særligt efter den afslutning, vi fik på fjerde sæson. Det er også blevet oplyst, at det 10. afsnit er et musicalafsnit med et godt gammeldags 1940-tema. Sæson fem bliver på nuværende tidspunktet betragtet som seriens sidste. Det vides dog, at flere af skuespillerne har underskrevet kontrakt om en sjette sæson, men intet er officielt meldt ud. Vi kan dog prise os lykkelige over, at afsnittene i den kommende sæson kommer til at vare i mellem 50-60 minutter per afsnit.

LÆS OGSÅ: 7 gode serier du kan se i pinseferien

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder