Serier | Nyheder

'Mayor of Kingstown' vender tilbage med en 3. sæson

AfRedaktionen
7. september 2023Opdateret 15. april 2024
Mayor of Kingstown sæson 3 bekræftet
Jeremy Renner som Mike McLusky i 'Mayor of Kingstown' / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Jeremy Renner vender tilbage som Mike McLusky i tredje sæson af det populære krimidrama 'Mayor of Kingstown', der endelig har fået premieredato og ny trailer.

Det populære krimidrama Mayor of Kingstown følger McLusky-familien med Mike McLusky (Oscar-nominerede Jeremy Renner) i front, der agerer som mæglere i Kingstown, Michigan, hvor fængselsindustrien er den store arbejdsgiver. De kæmper med og mod korruption, racisme og ulighed i en by, der har disse ting i overflod.

I seriens tredje sæson rystes Kingstown og byens indbyggere af en række eksplosioner, et nyt ansigt fra den russiske mafia slår sig ned i byen, og en narkokrig raser både i og udenfor fængselsmurene. Mike McLusky er under et stigende pres for at afslutte krigen, men tingene kompliceres af, at et velkendt ansigt fra hans indespærrede fortid truer med at underminere borgmesterens forsøg på at holde fred blandt alle grupperinger.

Serien er skabt af Taylor Sheridan, der står bag serier som Yellowstone, Tulsa King og Special Ops: Lioness.

Foruden Jeremy Renner medvirker også Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley og Michael Beach.

Nu er der så endelig kommet en premieredato på tredje sæson af Mayor of Kingstown, nemlig 6. juni på SkyShowtime. De to første sæsoner kan ligeledes ses på SkyShowtime.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omSkyShowtime

Andre Serier | Nyheder