Serier | Nyheder

Mel Gibson er den perfekte skurk i ny trailer for 'The Continental'

Af
Daniel Lindekilde Engberg
1. september 2023
The Continental trailer
Mel Gibson som Cormac i 'The Continental' / Foto: Katalin Vermes/Starz Entertainment

Del artikel

Det er snart tid til at tjekke ind på 'The Continental', og en ny actionfyldt trailer afslører, at det ikke går stille for sig.

Det er endnu en gang blevet tid til at besøge John Wick-universet, og denne gang går turen til 1970'ernes New York - og bare rolig, der blev også sparket røv dengang.

Vi følger en ung Winston Scott (Colin Woodel), der kæmper for at redde sin bror og gøre ham til The Continentals nye bestyrer. Den maniske Cormac (Mel Gibson) står dog i vejen for missionen og har ikke planer om at give magten fra sig.

Se traileren

Den nye trailer er proppet med action, mesterligt klippet til Yes Sir, I Can Boogie af Baccara og giver en forsmag på fede koreografier af højeste klasse, som man også kender det fra John Wick-filmene.

The Continental bliver udgivet i tre dele og er markedsført som en 'event series'. Hvert afsnit kommer efter sigende til at vare halvanden time.

The Continental har premiere på Prime Video 22. september, andet afsnit kommer 29. september og serien når så sin eksplosive finale 6. oktober.

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder