Serier | Nyheder

Netflix frigiver teaser til The Sinner sæson 3

AfIsabella Lisberg
24. september 2019
The Sinner
Foto: The Sinner/Netflix

Del artikel

Sæson 1 af The Sinner var ét af sommerens helt store hit på Netflix, og mens vi venter (meget utålmodigt!) på, at sæson to får dansk premiere, afslører Netflix lidt af handlingen i den kommende sæson tre.

Mystisk biluheld i The Sinner


The Sinner er bygget op således, at hver sæson handler om en sag, som efterforskeren Harry Ambrose (Bill Pullman) efterforsker, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet i den kommende tredje sæson.

Netflix har lige frigivet en meget kort teaser, som afslører at Harry Ambrose skal til at efterforske nogle mystiske omstændigheder om et biluheld.Vi får også fornøjelsen af en ny karakter, et velkendt ansigt fra serieverdenen, Matt Bomer, som nogen måske husker fra White Collar og Will and Grace.

Premiere på The Sinner i 2020


Bomers nye karakter ser noget forslået ud, og man må formode, at han er involveret i bilulykken. Vi tør derfor godt antage, at han får en bærende rolle i den nye sæson.

Den tredje sæson forventes at have premiere i USA i 2020, så udsigterne til den danske premiere er lang, men så har vi forhåbentlig snart sæson to til at underholde os med så længe… stay tuned!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Sinner sæson 1

Del artikel

Andre Serier | Nyheder