Serier | Nyheder

Netflix offentliggør: Se den første trailer til ny dansk Netflix-serie

AfTrine Jerichau Roslev
25. maj 2022
Den nye danske serie 'Skruk' på Netflix
Foto: Netflix

Del artikel

Traileren til den kommende danske serie 'Skruk' er landet.

I juni 2022 får Netflix premiere på den nye danske serie om fertilitetsbehandling, Skruk, og nu frigiver streamingtjenesten seriens første trailer.

Kaos er vel nok det ord, der beskriver serien allerbedst – ud fra traileren at bedømme. Og det ser også ud til, at vi skal gennemgå kaosset med en blanding af grin og drama.

Se traileren til 'Skruk'

Skruk handler om fertilitetslægen Nana (Josephine Park, Doggystyle), der i beruset tilstand inseminerer sig selv med sin ekskærestes sæd. Hvem er ikke kommet til det?

Nå men ... Den uheldige episode gør Nana gravid og får hende til at jagte sin ekskærestes gunst, men han er slet ikke interesseret.

Gravidteten holder hun hemmelig, men hendes løgne vokser sig større og til sidst så store, at hun ikke selv kan navigere i dem.

Kaosset, det romantiske komediedrama Skruk, kommer til at udspille sig over seks afsnit og får premiere på Netflix den 8. juni. Udover Josephine Park medvirker blandt andre Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Charlotte Munck, Mikael Birkkjær, Tammi Øst og Thomas Levin.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder

Mest læste