Serier | Nyheder

Nicole Kidman afslører nyt om 'Big Little Lies' sæson 3

Af
Signe Bjørg Granberg
19. november 2023
'Big Little Lies'
Laura Dern, Zoë Kravitz, Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Shailene Woodley i 'Big Little Lies' / Foto: HBO Max

Del artikel

Den populære HBO-serie med Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley og Zoë Kravitz vender muligvis tilbage med en tredje sæson – i hvert fald hvis man skal tro Nicole Kidman.

Det er over fire år siden, vi tog afsked med anden sæson af HBO's stjernespækkede dramaserie Big Little Lies, skabt af David E. Kelley. Anden sæson nåede ikke samme kvalitetsmæssige højder som den fænomenale første sæson, men alligevel blev den et stort hit hos publikum.

Siden er der blevet spekuleret i, om serien ville vende tilbage med en tredje sæson, og i weekenden teasede Nicole Kidman så selv for, at der nok er noget i gærde.

Ved et arrangement, afholdt af golfturneringen CME Group Tour Championship, var Kidman på scenen til en Q&A , og her sagde hun for det første, at hun elskede Big Little Lies, og at hun havde været lykkelig for både at medvirke og producere serien sammen med Reese Witherspoon.

"Og vi kommer til at give jer en tredje sæson", lød det derefter fra Kidman. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet E-News.

Det bliver spændende at se, om der kommer noget mere officielt ud om seriens skæbne snart, men indtil da kan man se eller gense første og anden sæson af Big Little LiesHBO Max.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder