Serier | Nyheder

Nord & Syd er landet på Viaplay

AfKim Sørensen
25. november 2021

Del artikel

Har du også savnet George, Orry og Madeleine fra Nord & Syd?


NordSå er her en fantastisk nyhed vi kan dele med jer! Dramaserien om den amerikanske borgerkrig er nu at finde på streamingtjenesten Viaplay.

Bedst som du troede, at du skulle svælge i de nyeste og mest aktuelle serier i juleferien, der nærmer sig med hastige skridt, så kom du på andre tanker. Vi på redaktionen var nær ved at falde bagover af begejstring, da vi så at den ikoniske serie med det farverige karaktergalleri og ikke mindst en Patrick Swayze i storform nu kan streames.

Jeg kan skrive under på, at jeg i mange år havde et stort crush på Lesley Ann down, der spiller rollen som den smukke Madeleine Fabray. Hun bliver i serien gift med den sadistiske plantageejer Justin LaMotte (David Carradine). mens hun SPOILER FORUDE også har en romance med Orry Main ( Patrick Swayze). Lad dramaet begynde!

Der er et sæsoner tilgængelige på Viaplay. Selvom der faktisk blev lavet en opfølgende tredje sæson i 90`erne, kan vi godt afsløre at de to første er bedst, så du er fint tjent med at se to sæsoner.

Nord og Syd er en af de serier du kan se igen og igen. Og den er oplagt til juledagene. Du får endda Viaplay gratis i 14 dage, så du allerede kan komme igang idag. Bliv kunde hos Viaplay her

Del artikel

Læs mere omNord og Syd

Andre Serier | Nyheder