Serier | Nyheder

Historien om Amagermanden er måske ikke færdig: Se traileren til Viaplays nye dokumentar-serie

AfDaniel Lindekilde Engberg
11. november 2021
Foto: Amagermanden/Viaplay

Del artikel

Man kunne håbe at Amagermandens forbrydelser var et afsluttet kapitel i dansk historie, men der er måske mere at finde i mørket.


Efter to drab og seks voldtægter blev Marcel Lychau Hansen (Amagermanden) stoppet og fængslet. Problemet er, at det er måske ikke det eneste han har gjort.

Sebastian Richelsen er tidligere efterforsker for politiet og nu journalist. Han har altid været optaget af sagen om Amagermanden, og nu har han muligheden for selv at efterforske sagen. Der er kommet nye tips og kilder frem, der kunne tyde på en forbindelse mellem uopklarede mordsager og Amagermanden.

Ind under huden på Vestamager


Richelsen søger ikke kun svar på om Amagarmanden har gjort mere end hidtil kendt, men også hvorfor han nogle af de forfærdelige ting i det hele taget.

Det bringer ham til Vestamager, et lukket miljø for uvedkommende. Her får seeren et indblik i den kriminelle verden på Amager, alt sammen i søgen efter svar på uopklarede spørgsmål.

Se traileren
Amagermanden har premiere d. 25. november eksklusivt på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i november

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Dexter: New Blood' er lige som at tale med en gammel ven

LÆS OGSÅ: 'The Book of Boba Fett': Se traileren til den nye Star Wars-serie

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste