Serier | Nyheder

Nu indfører Disney+ et billigere abonnement med reklamer – og det nuværende bliver dyrere

Af
Daniel Lindekilde Engberg
10. august 2023
Disney+ hæver prisen
Foto: Disney+

Del artikel

Disney+ har i USA allerede indført muligheden for at se Disney+ billigere, men med reklamer. Nu kommer denne mulighed også til Danmark, men det nuværende abonnement bliver også dyrere.

Streaminglandskabet er under store forandringer i disse tider. Fusioner med selskaber danner nye streamingtjenester, og flere er begyndt at ændre deres priser og typer af abonnementer. Nu er turen også kommet til Disney+, der har annonceret tre forskellige typer af abonnementer man kan vælge imellem fra 1. november af.

Du skal dog være vaks for hvad det betyder for dit abonnement, når vi rammer december, så læs med her og bliv sat ind i alt du skal vide om de kommende forandringer.

Hvad de forskellige abonnementer giver

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-10/disney-plus-abonnementer.png

Den dyreste udgave, der går under navnet 'Premium' svarer til det ene Disney+ abonnement der er lige nu i Danmark. Hvis du vil fortsætte med at have Disney+ som det er nu vil det dermed koste 30 kor. mere om måneden, hvis du betaler hver måned. For et årsabonnement skal du hive 300 kr. mere op ad lommen hvert år.

De to nye abonnementer er henholdsvis 'Standard med reklamer' og 'Standard'.

'Standard med reklamer vil koste 49 kr. om måneden, og du har ikke mulighed for at købe et årsabonnement. Du vil heller ikke have mulighed for at downloade titler.

'Standard' har den nuværende pris på 79 kr. om måneden eller 790 kr. om året. Hvis du vil fortsætte i denne prisklasse vil du ikke kunne drage nytte af afspilning i 4K, HDR eller Dolby Atmos lyd. Du vil også på de to nedre klasser være begrænset til at kunne streame to titler samtidig i stedet for fire.

Hvornår træder det i kraft – og hvad med mit abonnement?

Fra 1. november vil du have muligheden for at skifte over til et abonnement med reklamer. Om du vil have reklamer eller ej, så vil det være en god idé, at tage stilling til hvilket abonnement du vil have. Den måde Disney+ er lige nu svarer til et 'Premium' abonnement, altså det dyreste til 149 om måneden. Hvis du ikke ændrer dit abonnement vil du blive faktureret 'Premium'-prisen.

Disney+ forklarer "Eksisterende kunder, der vælger ikke at skifte, vil blive faktureret den nye pris fra deres næste betalingsperiode den 6. december eller senere.". Altså vil det være en god idé at tage stilling inden d. 6. december, da du ellers vil fortsætte som 'Premium' abonnent til den nye pris.

Del artikel

Læs mere omDisney+

Andre Serier | Nyheder