Serier | Nyheder

Nu kan private leje huset fra ’The Undoing’

AfBuster Kristensen
7. december 2020
Nu kan private leje huset fra ’The Undoing’
The Undoing / Foto: Niko Tavernise / HBO Nordic

Del artikel

HBO-serien The Undoing har Hugh Grant (Love Actually, Notting Hill) og Nicole Kidman (Big Little Lies) i hovedrollerne og den danske instruktør Susanne Bier (Birdbox, Den eneste ene) bag kameraet.

Strandhuset fra den populære og uhyggelige serie på HBO Nordic bliver nu lejet ud af husets ejere.


På ultrakort tid har serien opnået utrolig stor popularitet, og første afsnit slog seerrekord, da det havde premiere i sidste måned på HBO Nordic.

The Undoing handler om den succesfulde, velhavende terapeut Grace Fraser, der bor i New York med sin mand, lægen Jonathan. Snart brydes idyllen, da en ung kvinde myrdes, og parret forlader New York og gemmer sig fra mediernes mistænksomme søgelys i deres sommerhus tæt ved stranden.

Sæsonens sidste afsnit løb over skærmen i sidste uge, men hvis du har abstinenser eller bare ikke kan få nok af The Undoing, så kan du nu leje Fraser-parrets sommerhus. Huset, der optræder i serien, kan nemlig lejes lige her af private via udlejningssiden Airbnb.

Et væld af værelser og et lillebitte ”men”


Det spektakulære hus, der tidligere har huset en livredningsstation, ligger i den lille by East Marion i staten New York. Byen er beboet af under 1000 mennesker. Den flotte feriehytte råder over seks soveværelser, fire badeværelser og har panoramaudsigt ud over havet og den tilhørende 12.000 kvadratmeter store grund.

Desværre er huset i første omgang kun mulig at leje, hvis du er lokal eller bosiddende i staten New York. Det er, som så meget andet, den verdensomspændende pandemi, der indtil videre sætter restriktioner for lejeforholdene.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Virkelig fedt at se Hugh Grant i en uvant rolle i 'The Undoing'

Måske kan du på et tidspunkt tage på et romantisk ophold i det luksuriøse hus og som fan hensætte dig til den skumle stemning fra serien. Indtil da kan du jo trygt læne dig tilbage i sofaen, og gense serien. Som nævnt er alle afsnit af The Undoing udkommet og kan streames på HBO Nordic.

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste