Serier | Nyheder

Ny intens trailer til true crime-serien 'Sygeplejersken' får blodtrykket til at stige - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
4. april 2023
Sygeplejersken trailer
Foto: Tommy Wildner / Netflix

Del artikel

Den store true crime satsning, 'Sygeplejersken' fra Netflix kommer senere på måneden, og en ny intens trailer gør dig klar til den.

Nykøbing Falster er en forholdsvis lille by, hvor alle kender hinanden. Byens fjerne placering betyder, at det ikke er ofte der kommer nye tilflyttere. Det samme gør sig gældende for muligheden for at se et nyt ansigt ved det lokale sygehus. Pernille Kurzmann (Fanny Louise Bernth) er dog en af de få tilflyttere.

Som den nye sygeplejerske på sygehuset bliver hun taget godt imod af personalet, og danner hurtigt et venskab med en af sygehusets andre sygeplejesker, Christina Aistrup Hansen (Josephine Park). Christina oser af karisma, hjælper Pernille med at finde sig til rette på syghuset, er elsket af alle og er yderst kompetent i sit arbejde.

Efter noget tid begynder Pernille dog at lægge mærke til ting. Navnlig pudsige omstændigheder omkring Christinas patienter. Er det bare noget som Pernille forestiller sig, eller ligger der noget mere dystert bag. Pernille beslutter sig for at komme til bunds i sagen.

Se traileren

Denne nye trailer giver det hidtil største blik på serien, og er på samme tid en intens affære, der med sikkerhed hæver blodtrykket.

Serien er baseret på virkelighedens Christina Aistrup Hansen. Tilbage i 2016 blev hun idømt fængsel på livstid på grund af hendes drabsforsøg på fire af sine patienter. Sygeplejersken er ligeledes baseret på bogen fra journalisten, der afdækkede sagen i sin tid, Kristian Corfixen.

Medvirkende er Josephine Park (Skruk), Fanny Louise Bernth (Det er så yndigt), Peter Zandersen (Chosen), Amalie Lindegård (Skruk) og Dick Kaysø (Krummerne).

Sygeplejersken har premiere på Netflix d. 27. april 2023.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste