Serier | Nyheder

Ny nervepirrende thrillerserie med Eva Green og Vincent Cassel er på vej - se traileren her

Af
Carina Nørgaard Schou
13. februar 2023
Liaison trailer Apple TV+
Vincent Cassel og Eva Green spiller over for hinanden i den fransk-engelske thrillerserie 'Liaison' / Foto: Apple TV+

Del artikel

Fans af 'Homeland' og '24 Timer' kan godt begynde at glæde sig. Den nye thrillerserie 'Liaison' på Apple TV+ byder både på et uforudsigeligt plot, spionage, politiske intriger og romantiske forviklinger - og selvfølgelig to superstjerner i hovedrollerne.

Det bliver både nervepirrende og intenst, når vi inden længe møder Eva Green (Casino Royale, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) og Vincent Cassel (Black Swan, La Haine) i hovedrollerne i den nye thrillerserie Liaison på Apple TV+, som er streamingtjenestens første fransk-britiske serie. Serien har premiere 24. februar.

I serien følger vi Alison Rowdy (Eva Green), der er agent ved et center for cybersikkerhed i London. Overfor hende spiller Vincent Cassel lejesoldaten Gabriel Delage, som tidligere har arbejdet for den franske efterretningstjeneste. De to har også tidligere haft et romantisk forhold og bliver nu tvunget til at skulle arbejde sammen om en presserende opgave.

Liaison trailer Apple TV+
Eva Green i 'Liaison'
Foto: Apple TV+

Europa står over for en kæmpe sikkerhedsmæssig trussel, hvor hackere truer med at udføre cyberterroristangreb, og vi kommer vidt omkring fra London og Paris til Syrien, fra regeringsniveau over efterretningsoperationer til grænsekrydsninger. Der er ingen tid at spilde!

I rollerne ses foruden Green og Cassel også Peter Mullan (Ozark) Gerard Lanvin (Call My Agent!), Daniel Francis (Small Axe), Stanislas Merhar (The Black Book), Irene Jacob (Veronikas to liv), Laetitia Eido (Fauda), Eriq Ebouaney (Rogue City), Bukky Bakray (Rocks) och Thierry Fremont (Murder In Mind).

Liaison er i seks afsnit og har premiere 24. februar 2023.

Del artikel

Læs mere omApple TV+Thriller

Andre Serier | Nyheder