Serier | Nyheder

Ny sæson af The Crown på Netflix har fået premieredato!

AfIsabella Lisberg
13. august 2019
Ny sæson af The Crown på Netflix har fået premieredato!
(Foto: The Crown/Netflix)

Del artikel

Så er der godt nyt til alle The Crown-fans! Verdens dyreste serie er tilbage på Netflix med sæson tre her til efteråret og endelig har vi en dato for hvornår vi skal sidde klar til et forhåbentlig glamourøst kig ind i det engelske kongehus under dronning Elizabeth 2.s regeringstid.

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/TheCrown_302_00054_Rv2.jpg
(Foto: The Crown/Netflix)


Den tredje sæson skal efter sigende udspille sig fra omkring starten af 1960’erne til 70’erne, hvilket betyder, at årene er gået og castet er skiftet ud i takt med at karaktererne ældes. Vores ”nye” dronning er Olivia Colman, i øjeblikket bedst kendt for sin Oscar-vindende rolle i filmen The Favourite. Prinsesse Margaret skal i tredje sæson spilles af Helena Bonham Carter, som ellers er kendt for at lave store film som Harry Potter, Alice i Eventyrland, Kongens store tale og Les Misérables.

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/TheCrown_302_003_Rv4.jpg
(Foto: The Crown/Netflix)Derudover er der udskiftning af dronningens mand Prince Philip, Duke of Edinburgh, som i fremtiden skal spilles af Tobias Menzies (Outlander, Game of Thrones). Ligeledes er Prinsesse Margarets mand skiftet ud med Ben Daniels. Vi venter stadig spændt på en trailer, der afslører mere af den nye sæson men med et stort budget, fremragende cast, en eventyrlig fortælling, så er der virkelig store forventninger til tredje sæson af The Crown som har premiere på Netflix d. 17 november.

Læs også: Anmeldelse af The Crown - sæson 1 og 2

Del artikel

Læs mere omNetflixThe Crown

Andre Serier | Nyheder