Serier | Nyheder

Ny sæson af True Detective måske på vej.

AfKim Sørensen
12. februar 2021
True Detective / Foto:HBO Max

Del artikel

Ifølge HBO`s programchef Casey Bloys er det meget sandsynligt at den hypede antologi serie True Detective finder vej til streamingtjenesten igen. Han bekræfter ihvertfald ifølge pålidelige kilder, at man leder efter de rigtige manuskriptforfattere, der skal ramme den samme mørke stil og tone, der er kendt fra de foregående tre sæsoner. Han bekræfter dog også samtidigt, at det skal være den helt rigtige idé, før der bliver grønt lys til at gå i produktion.

Når man leder efter nye manuskriptforfattere skal det ses i lyset af at Nic Pizzolatto, der har skrevet manuskript til de foregående tre sæsoner, er blevet lokket væk fra HBO af konkurrenten FX, der angiveligt havde en større tegnebog fremme.

I den sammenhæng er der kraftige rygter om, at selvsamme manuskriptforfatter igen har teamet op med Matthew MacConaughey i forbindelse med tilblivelsen af en ny krimiserie ved navn The Redeemer. Det er meget spændende! Fordi lad os være ærlige, uden den formidable første sæson af True Detective, havde serien nok ikke haft den hype som det er tilfældet. Og det var ikke mindst pga. Matthew MacConaugheys fortolkning af ærke nihilisten og krimalbetjenten Rust Cohle og hans makker Woody Harrelson, der brillerede som den utro og hårdtslående kriminalbetjent Marty Hart.

Casey Bloys udtaler også at det kan være sundt med nye øjne og visioner for det populære antologi univers, hvilket endnu engang understreger sandsynligheden for at Pizzolatto efterlader hans kriminalgåde baby i hænderne på HBO, der så vil finde den rette mand eller kvinde til at føre universet videre. Angiveligt i en ny stat og med et nyt cast som det har været tilfældet i de foregående tre sæsoner.

Vi glæder os både til at høre mere om, hvem der skal føre arven videre og skrive manus til en eventuel fjerde sæson, men vi glæder os samtidig også til at høre mere om the Redeemer, der eftersigende skulle have samme mørke og uhyggelige tone som vi kender fra True Detective.

Husk du kan se alle sæsoner af True Detective på HBO Nordic.

Se trailer til sæson tre af True Detective her:

Læs også: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i februar 2021

Læs også: Anmeldelse: En krimi-klassiker er født med ‘C B Strike: Lethal White’

Del artikel

Læs mere omTrue Detective

Andre Serier | Nyheder