Serier | Nyheder

Ny serie med ’Breaking Bad’-stjerne på vej

AfBuster Kristensen
25. november 2020
Foto: Your Honor/HBO Nordic

Del artikel

HBO Nordic har premiere på en ny miniserie til december. Serien hedder Your Honor og har Bryan Cranston i hovedrollen.


Breaking Bad

Nu spiller Cranston endnu en gang en helt almindelig samfundsborger, der træffer et valg og ender på den forkerte side af loven. Denne gang i serien Your Honor. Her spiller Cranston den højtagtede dommer, Michael Desiato, der forsøger at dække over sin søns indblanding i en trafikulykke.

LÆS OGSÅ: Fra Rachel Greens dumme søster til perfekt hustru: Fortsætter Reese Witherspoon sin succes i 'Little Fires Everywhere'?

Det dræbte trafikoffer viser sig nemlig at være barn af en af byens storgangstere og derfor beslutter Desiato sig for at gøre alt, hvad han kan for at redde sin egen søn. Han sætter alt på spil, både sin karriere, familieliv og ikke mindst sin moralske integritet og respekt for loven.

Prominente kræfter bag ’Your Honor’


Your HonorCriminal JusticeUndercoverSilk

Rollelisten byder udover Cranston på flere erfarne skuespillere. I rollen som gangsterbossen Jimmy Baxter er Michael Stuhlbarg, der er kendt fra serier som Boardwalk Empire og ikke mindst Call Me by Your Name. Baxters kone portrætteres af Hope Davis, der tidligere har medvirket i Captain America: Civil War, og som stod overfor Jack Nicholson i Rundt om Schmidt.

Your Honor er en miniserie, der består af ti afsnit. Serien får premiere på HBO Nordic d. 7. december.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Skønhedsbranchen får smæk i 'Friheden' sæson to

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder