Serier | Nyheder

Ny serie med 'Hvide Sande' stjerne Andreas Jessen der kan løse alle problemer

AfDaniel Lindekilde Engberg
26. oktober 2021
Foto: Fixer/Rasmus Hasle/Discovery

Del artikel

Den nye Discovery+ serie FIXER med Andreas Jessen, vil vise en mand med talent for at løse folks problemer med kreative løsninger.


FIXERHvide Sande

Mona er blevet så så frustreret over Tokes mangel på retning i livet, at hun forlader ham. Toke er fast besluttet på at vinde Mona tilbage, så han får hjælp af sin ven Hamza (Arian Kashef) til få en andet end normal karriere som 'fixer'. Alle der kommer igennem hotellet har forskellige behov, og Toke sammen med Hamza bruger deres kreativitet til at udfylde disse behov.

Mere fiktion på vej fra Discovery.


Fars DrengeFIXER

"Vores fiktionssatsning er allerede blevet taget rigtig godt imod, og jeg tør godt at love, at Fixer er både underholdende, spændende og humoristisk - og for mange endda relaterbar i nogle af de problemstillinger, den skildrer. Tokes evne til at fikse selv de mest umulige opgaver og gå den ekstra mil for dem han holder af, er noget, som vi allesammen kender i et eller andet omfang" fortæller Programdirektøren for Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

FIXER har premiere den 22. november 2021 på Discovery+, hvor de første to episoder kan ses.

LÆS OGSÅ: Se den fulde trailere til den første danske HBO Max-serie 'Kamikaze'

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Kastanjemanden' er rendyrket efterårsuhygge i verdensklasse

LÆS OGSÅ: DR-serien 'Carmen Curlers' giver dig en masse genkendelige ansigter på rollelisten

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omDiscovery Plus

Andre Serier | Nyheder