Serier | Nyheder

Ny serie om 'Indiana Jones' er under udvikling hos Disney+

AfCarina Nørgaard Schou
10. november 2022
Indiana Jones serie Disney+
Harrison Ford som Indiana Jonas i 'Raiders of the Lost Ark' / Foto: 90/Zuma/Ritzau Scanpix

Del artikel

Disney+ er i gang med at undersøge mulighederne for at udvikle en serie om den berømte arkæolog og eventyrer Indiana Jones.

Det forlyder ifølge en artikel i Variety, at serien under udvikling hos Lucasfilm for streamingtjenesten Disney+. Artiklen fortæller desuden, at holdet bag netop nu er på udkig efter en manuskriptforfatter. Så på nuværende tidspunkt er der ikke sluppet nogle deltaljer ud om plottet.

Det er også usikkert, hvorvidt serien bliver en prequel, et spinoff til filmene eller måske en opsamling efter Indiana Jones 5-filmen, der er sat til at få premiere næste år.


Indiana JonesJagten på den forsvundne skat

Harrison Ford har dog tidligere udtalt, at han er færdig med Indiana Jones-karakteren efter den femte film, der får premiere i 2023. Så det bliver spændende at finde ud af, om de rent faktisk får den nu 80-årige skuespiller overtalt. Mon ikke de giver ham et tilbud, der er svært at takke nej til.

Indtil videre har Harrison Ford spillet Indiana Jones i fire film: Jagten på den forsvundne skat (1981), Templets forbandelse (1984), Det sidste korstog (1989) og Krystalkraniets kongerige (2008)

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste