Serier | Nyheder

Ny trailer til 'The Idol' dykker ned i popmusikkens skyggeside - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
17. april 2023
The Idol teaser trailer
Abel "The Weeknd" Tesfaye og Lily-Rose Depp i 'The Idol'. / Foto: HBO Max

Del artikel

'The Idol' går tæt på musikbranchens skyggeside, og har blandt andet musikeren The Weeknd i front som en af hovedrollerne.

Skaberen af den populære serie Euphoria, Sam Levinson, er klar med sin næste store serie, The Idol. Den tager fat på den destruktive natur popmusikbranchen kan udforme sig på.

I The Idol følger vi musikeren Jocelyn (Lily-Rose Depp), der fik sine turné spoleret efter et nervøst sammenbrud. Hun vil tilbage til tops som den største og i særdelshed mest sexede popstjerne i USA. Rejsen hun drager ud på, sætter hende i kurs mod natklub-impresarioen Tedros (Abel "The Weeknd" Tesfaye), der måske kan bringe hendes karriere på rette spor igen.

De indleder en romance, men med Tedroses plettede fortid kan det vise sig at være det sidste hun har brug for. Det er nu eller aldrig. Toppen eller afgrunden venter Jocelyn.

Se teaser traileren

Teaser traileren vækker mindelser tilbage til dengang hvor HBO var synonymt med sex, for hvis der er noget som denne trailer oser af, så er det sex. Det går i fin dur med Levinsons tidligere projekter, og vi kan nok se frem til dysfunktionelle forhold, misbrug og sex en masse.

The Idol har premiere på HBO Max d. 5. juni.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder