Serier | Nyheder

To nye løvinder brøler i 'Løvens hule'

AfCarina Nørgaard Schou
14. november 2022
Løvens hule
Louise Herping (tv.) Anne Stampe er de to nye investorer i Løvens Hule / Foto: DR.

Del artikel

DR har leget stoleleg i 'Løvens Hule'. Jan Lehrmann og Mia Wagner er ude, mens to nye løvinder, Louise Herping og Anne Stampe, fremover vil indtage pladserne i de varme lænestole.

"Godt brølt, løvinde", er en kommentar, man ofte falder over, hvis man læser kommentarsporerne på Facebook. Og i begyndelsen af 2023 brøler hele to nye løvinder, når DR blænder op for en nye sæson af det populære iværksætterprogram Løvens Hule.

Det er Louise Herping og Anne Stampe, der begge har masser af investeringserfaring fra det danske erhvervsliv, der er de nye løvinder i hulen. Det betyder samtidig et farvel til de to erfarne løver, Jan Lehrmann og Mia Wagner.

De nye løvinder har allerede haft deres første arbejdsdag sammen med Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, da DR lige nu filmer den nye sæson. Det bliver en spændende sæson med mange og – i nogle tilfælde overraskende – investeringer fra de fem løvers hånd, hvor de to nye løvinder udfordrer de garvede løver og skaber nye, spændende samarbejder.

De to nye løvinder

Louise Herping bringer tech-erfaring ind i Løvens hule med sin baggrund som bl.a. medstifter af CLIO, som er landets største platform med digitale læringsmidler til folkeskolen. CLIO blev solgt til Bonnier i 2018. Louise Herping har siden investeret i flere tech-virksomheder, men bruger også tid på bestyrelsesarbejde og mentoring.

Anne Stampe har en baggrund som driftsdirektør i Freeway, inden hun i 2020 stiftede virksomheden Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner, hvor de bl.a. investerer i øget diversitet i dansk iværksætteri. Igennem virksomheden har Anne Stampe andele i mere end 10 virksomheder, der opererer både i Danmark og udlandet.

Den nye sæson af Løvens hule kan ses DR1 og DRTV i starten af 2023.


LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Bad Bitch' er en af de vigtigste DR-serier i lang tid

LÆS OGSÅ: Hej søster! 5 fantastiske serier med stærke kvinder i hovedrollerne

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ’Carmen Curlers’ er rendyrket fortælleglæde

Del artikel

Læs mere omDRTVLøvens hule

Andre Serier | Nyheder