Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i juli

AfFreja Hertz Tefcke
1. juli 2020
Foto: Cursed/Netflix

Del artikel

Sommeren er for alvor over os, og det betyder en masse varme – og en masse nye serier, nye sæsoner og ny underholdning på Netflix i juli!

Warrior Nun


Premiere: 2. juli
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Drama, action, fantasy

Efter at hun vågner op i et lighus, opdager en forældreløs teenage-pige, at hun lige pludselig har fået superkræfter som den valgte Halo-bærer – noget mystisk, der kommer fra en hemmelig sekt af dæmonjæger-nonner. Hun bliver fanget i en kamp mellem himmel og helvede med et himmelsk artefakt bogstaveligt talt i ryggen på hende.

JU-ON: Origins


Premiere: 3. juli
Sprog: Japansk
Genre: Gys

The Grudge er tilbage med endnu flere gys og lyde – denne gang er det dog på Netflix og i serieform!

En paranormal efterforsker søger febrilsk og fanatisk efter et forbandet hus, hvor noget forfærdeligt foregik for længe siden – nemlig forfærdelige og horrible hændelser, der gik ud over en mor og hendes søn, der efterfølgende har sat sine spor i huset. Det er dog ikke spor, der kan ses fysisk… Men er spor, der kan mærkes.

SE TRAILER HER:The Twelve


Premiere: 10. juli
Sprog: Hollandsk
Genre: Drama, thriller

Tolv helt normale mennesker bliver kaldt ind for at være jury i en mordsag, der er lige så traumatiserende som den er kontroversiel. En kvindelig rektor skal stå for retten for to mord – og et af dem er mordet på hendes eget barn.

Det er dog ikke kun hendes liv, der bliver rystet i dens grundvold, men også de tolv jurymedlemmer, som reagerer på hver deres måde og alle har en mening om, hvad der er sket.

Boca a Boca (Kissing Game)


Premiere: 17. juli
Sprog: Portugisisk
Genre: Drama, thriller

En anden af de nye serier, der kommer til Netflix i juli er den brasilianske serie Boca a Boca (også kaldet Kissing Game).

I en lille, brasiliansk kvæg-by begynder alle teenagere i byen at gå i panik, da de bliver truet med et udbrud af en meget smitsom infektion, der gives videre gennem kys.

Serien udforsker både angst, frygt og dynamikken mellem hyper-forbundne unge mennesker, når de står overfor den mystiske sygdom, der langsomt, men sikkert, begynder at ændre det ellers rolige, lidt lade liv i deres lille samfund.

Cursed


Premiere: 17. juli
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Fantasy, drama

Baseret på New York Times bestselleren af samme navn, kommer Cursed til Netflix i juli!
Det er en nyfortælling af legenden, fortalt af Nimue, en ung kvinde med mystiske evner, som er skæbnebestemt til at blive den magtfulde (og tragiske) kvinde, Lady of The Lake, om hendes møde med den unge Arthur på hans søgen efter et gammelt og sagnomspunden sværd og troldmanden Merlin.

Rollelisten består b.la. af Katherine Langford (13 Reasons Why) som Nimue, Gustaf Skarsgård (Vikings), Sebastian Armesto (The Terror) og mange flere!

SE TRAILER HER:Signs (Znaki)


Premiere: 22. juli
Sprog: Polsk
Genre: thriller, krimi

Da en ung kvindes mord viser ligheder til et andet cold case mord, der er et årti gammelt, må en ny politi-leder bryde tavsheden, der gennemsyrer den bjerg-by, han befinder sig i.
Det er en polsk spændingsserie, fyldt med mysterier og krimi, død og vold – og det er værd at se!

LÆS OGSÅ: Min top 5: Superhelteserier på Netflix

Good Girls, sæson 3


Premiere: 26. juli
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Komedie, drama, krimi

De skøre, kriminelle husmødre er tilbage!
Efter at have fundet sig i desperate omstændigheder, og besluttet sig for at tage magten tilbage, er de tre mødre, Ruby, Annie og Beth endnu engang i midten af et par problemer - både på hjemmefronten og på kriminal-fronten!
Tilbagevendende ansigter er bl.a. Retta (Parks and Recreation), Mae Whitman (The Duff, The Perks of Being a Wallflower) og Christina Hendricks (Mad Men, Tin Star).

The Umbrella Academy, sæson 2


Premiere: 31. juli
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Action, komedie, fantasy

Hargreeves-søskendeflokken er tilbage efter lang ventetid!

Vi følger flokken af super-søskende igen, denne gang i en helt ny tid – og et helt nyt sted – efter at jorden gik under og blev ramt af kæmpe stykker af månen i første sæson, mens de forsøger at finde ud af, hvordan de løser problemet, de har skabt – og hvordan de får fejet møget under tæppet igen.
Det betyder, at de skal finde en måde at håndtere Vanya på, som i sidste ende sørgede for, at apokalypsen ramte jorden. Og som vil fortsætte med at være en trussel, indtil de kan finde ud af en måde at hjælpe hende på.

Hele flokken vender tilbage, som bl.a. er Ellen Page (Juno, Flatliners), Tom Hopper (Game of Thrones, Black Sails), Aidan Gallagher (Nicky, Ricky, Dicky and Dawn) og Emmy Raver-Lampman (A Million Little Things, Hamilton).

LÆS OGSÅ: Nye serier i juli på Viaplay, Apple TV+, C More og Xee

Andre nye serier med premiere i juli på Netflix


Stateless
8. juli

Down to Earth with Zac Efron
10. Juli
Zac Efron rejser verden rundt med wellness-eksperten, Darin Olien, og leder efter sunde og bæredygtige måder at leve på.

Dark Desire
15. juli
Den gifte Alma tilbringer en skæbnesvanger weekend væk fra sit hjem, der antænder en passion – og som ender i tragedie og leder hende til at tvivle på sandheden om de mennesker, der omgiver hende.

How to Sell Drugs Online (fast), sæson 2
21. Juli
Mens Moritz og MyDrugs-crewet sætter fut i fejemøjet – og deres online forretning bliver mere og mere succesfuld… Og mere og mere farlig.

Get Even
31. juli
4 teenagere, der egentligt er fjender, står sammen for at sætte en stopper for alle deres mobbere – indtil de bliver beskyldt for en forbrydelse, de ikke har begået.

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til i resten af 2020

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder