Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i februar

AfFreja Hertz Tefcke
29. januar 2020
LOCKE & KEY

Del artikel

Nu rammer vi februar, også kendt som kærlighedsmåneden; Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og det betyder at man har en fantastisk undskyldning for at sidde sammen og se en bunke serier.

Her følger min guide til nye serier på Netflix i februar 2020.

Locke and Key


Premiere 7. februar på Netflix

Åhr, den glæder jeg mig til at se!

Efter deres fars mystiske mord flytter de tre Locke-søskende og deres mor ind i deres arvede hus, Keyhouse. Huset er dog ikke helt normalt, men fyldt med magiske nøgler, der måske er forbundet til deres fars død.

Locke-børnene udforsker nøglerne og deres magiske egenskaber, men en dæmon vågner og har ikke tænkt sig at stoppe, før den har alle nøglerne.

Carlton Cuse (der stod bag Lost og Bates Motel) og Meredith Averill (der var med til at skabe The Haunting of Hill House) står bag serien, der er baseret på den storsælgende tegneserie af samme navn.

Se traileren til Locke and Key


Spectros


Premiere 20. februar Netflix

Et gyser-mysterium begynder at udfolde sig i distriktet Liberdade i et japansk nabolag i São Paulo.

En teenagedreng finder sammen med tre andre såkaldte udstødte, mens de langsomt bliver fanget i kampen mellem brasiliansk trolddom og japanske Shinto-ånder, der invaderer deres nabolag.

Det er ikke med vilje – hverken god eller dårlig – at de fire teenagere ender midt i en voldsom kamp mellem de to, og det kræver hårdt arbejde at komme ud af det igen… Hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

I Am Not Okay With This


Premiere 26. februar Netflix

En teenagepige forsøger at navigere i en dagligdag med high school, familie og kompleksiteterne omkring sin seksualitet, præcis som en hver anden teenager gør det. Det er hårdt, svært og til tider akavet – men hvordan håndterer man lige at skulle balancere mellem alt det og… Superkræfter?

Skuespillere som Sofia Bryant, Sophia Lillis (kendt fra IT Chapter 1) og Wyatt Oleff (også kendt fra IT Chapter 1) er på rollelisten!

Se traileren til I Am Not Okay With This:


Andre serier med premiere i februar:

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Kominsky Method

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder