Serier | Anmeldelser

Anmeldelse af The Kominsky Method

AfTenna Krupsdahl
29. januar 2020
Foto: The Kominsky Method/Nancy Travis, Michael Douglas/Michael Yarish/Netflix

Del artikel

NetflixThe Kominsky Method

Michael Douglas og Alan Arkin i hovedrollerne


The Game, Ant-ManFalling Down

Han driver stedet sammen med sin datter Mindy (Sarah Baker) i et lille hyggeligt teaterlokale. Hans bedste ven, som har den anden fyldestgørende hovedrolle, er Norman Newlander, som spilles af Alan Arkin. Han har tidligere vundet en Oscar for sin rolle i filmen Little Miss Sunshine og også medvirket i filmene Dumbo og Operation Argo.

Skuespiller og coachen Sandy og hans bedste ven Norman holder hinanden med selskab, imens de sammen forsøger at takle livets udfordringer. Men som alt her i livet, så er der både modgang og medgang men heldigvis også en masse sjove livsepisoder, som de to bliver sat på prøve i.

De to mænd har en lang fortidshistorie sammen, da Norman tidligere har været Sandys agent, og de er med tiden blevet bedste venner, som de tyer til i enhver henseende. Det kommer der kun ikke altid det bedste ud af, men de formår alligevel at holde hinanden oprejst, når gode råd er tiltrængte.


I sorg over at have mistet sin kone


Falcon CrestDharma & Greg

Hans eneste datter Phoebe (Lisa Edelstein) giver ham dog ikke mindre kvaler med på vejen. Hun er stof- og alkoholmisbruger og har som oftest kun henvendt sig til hjemmet, når der har været behov for rehab eller penge.

Hun gør dog denne gang et hæderligt forsøg på at genvinde sin fars tillid, men det preller af på Norman, som ikke tør tro på, at noget kan blive godt igen efter Eileens bortgang. Denne mistro medfører, at far og datterforholdet blot intensiveres endnu mere.

Heldigvis møder han en gammel flamme (Jane Seymor kendt fra serien Lille doktor på prærien og James Bond-filmen Live and Let Die). Hun får ham på lidt andre tanker og giver ham lidt varme og glæde ind i livet igen, men ikke uden at sætte sine egne værdier på prøve.

Svigersøn på sin egen alder


Det viser sig, at far og kommende svigersøn faktisk har temmelig meget til fælles, mere end datteren egentlig synes om. Sandy selv forsøger sig også i datinguniverset og gør det nu også ganske fornuftigt, da han i sin coachingklasse møder den nogenlunde jævnaldrende elev Lisa (Nancy Travis fra filmene Last Man Standing og Three Men and a Baby).

En serie om livets udfordringer


The Kominsky Method

En rigtig fin serie med et fyldigt, professionelt cast, der fortæller om livets udfordringer. Serien viser så fint, at selv med efterhånden mange års livserfaring, er der stadig masser af lære. Heldigvis!

Hvis man ikke allerede har forelsket sig i The Kominsky Method, men synes godt om serien Will and Grace, så er denne helt sikkert også værd at bruge nogle hyggelige timer på.

Serien findes på streamingstjenesten Netflix, som har begge sæsoner med i alt 16 afsnit klar til jer derude lige nu. Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Netflix vil lave The Witcher-film

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Anmeldelser