Serier | Nyheder

Raised by Wolves og The Undoing: 8 serier vi kan glæde os til på HBO Nordic i resten af 2020

AfBuster Kristensen
21. september 2020
Foto: Raised by Wolves/HBO Nordic

Del artikel

Vikings vender tilbage i det sidste slag, Coen-brødrene teamer op med Chris Rock og meget mere. Her kan du få et overblik over, hvad der venter HBO Nordic resten af 2020.


Alligevel er der dog grund til at se fremad, for HBO Nordic har netop offentliggjort, hvilke serier der får premiere i resten af året. Her er både gensyn med gamle kendinge og helt nye storsatsninger.

Raised by Wolves


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/09/2222865_5017665_4200x2800-medium.jpg
Foto: Raised by Wolves/HBO Nordic

Én af efterårets største produktioner er et stort anlagt sci-fi-brag og hedder Raised by Wolves. Serien har danske Amanda Collin i hovedrollen og er produceret samt delvist instrueret af ingen ringere end mesterinstruktøren Ridley Scott (Gladiator, Alien, The Martian).

Amanda Collin (En frygtelig kvinde, Flaskepost fra P, Sjit Happens) og Abubakar Salim (Informer, Assasins Creed: Origins) ses i hovedrollerne som to androider, der får til opgave at opfostre en børneflok på en fremmed planet. De to androider og børnene er flygtet, efter en brutal religionskrig har raseret Jorden.

LÆS OGSÅ: Emmy Awards 2020: Her er vinderne

Den storstilede serie har også Travis Fimmel på rollelisten, der nok er bedst kendt som kong Ragnar Lothbrok i serien Vikings. Eller fra Calvin Klein-underbuksereklamerne i 90’erne.

Raised by Wolves får premiere 16. december 2020.

Vikings


https://imgix.vielskerserier.dk/2019/11/Bjorn_Alexander_Ludwig2.jpg
Foto: Vikings sæson 6/Björn Ironside/HBO Nordic

Den populære serie om krigerne, der hærgede Europa for tusind år siden er tilbage, men kun for et øjeblik. Sidste halvdel af sjette sæson af Vikings er nemlig den endegyldigt sidste.

Gennem de sidste ti afsnit tager vi altså afsked med serien, der har sendt os med over havet på plyndringstogt til Lindisfarne, ladet os kæmpe med ved erobringen af Paris og vist os de første skandinaviske bosættelser i det senere England.

LÆS OGSÅ: Månedens serieanbefalinger: Nyfortolkning af Kong Arthur, politisk satire og en mystisk miniserie

Togtet nærmer sig sin afslutning uden nærmere dato for premieren, men det bliver i 2020.

Fargo


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/09/Fargo-Year-4-Chris-Rock-medium.jpg
Foto: Fargo sæson 4/HBO Nordic

Fargo er en anden serie, der vender tilbage med en ny sæson i årets sidste halvdel. Coen-brødrene står klar igen med en ny skæv fortælling, der i fjerde sæson har den amerikanske komiker Chris Rock i hovedrollen.

Den nye sæson foregår i Kansas i 1950’erne, hvor en afroamerikansk, kriminel organisation går i krig mod den konkurrerende, italienske mafia. Fargos kommende sæson har, udover Rock, også Timothy Olyphant (Deadwood, Justified) på rollelisten.

LÆS OGSÅ: Serien vs. bøgerne: 5 gange Game of Thrones skulle have holdt sig til bøgerne

Fargo sæson fire får premiere d. 28. september på HBO Nordic.

Beartown


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/09/Bjo%CC%88rnstad_Maya_MiriamIngrid_Photo-Niklas-Maupoix-c-HBO-Nordic-large.jpg
Foto: Beartown/HBO Nordic

Beartown er en ny serie fra HBO. Den foregår i en lille, forfalden svensk provinsby, hvor beboernes eneste tilbageværende stolthed er et ligeså forfaldent ishockeyhold.

En voldtægt finder imidlertid sted, og serien handler om, hvordan samfundet tackler forbrydelsen, der har forbindelser til det populære sportshold.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Dramatisk fortælling i Beartown

Beartown bygger på Fredrik Backmans roman, der herhjemme er udgivet under navnet Bjørneby, og den får premiere d. 18. oktober.

The Undoing


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/03/2-Photo-credit-Niko-Tavernise-HBO-Nicole-Kidman-and-Hugh-Grant.jpg
The Undoing / Foto: Niko Tavernise / HBO Nordic

The Undoing er ligeledes en ny HBO-produktion og bygger også på en roman. Den følger Grace, en ægteskabsrådgiver, der lever det perfekte liv. Hun har styr på tilværelsen med en god karriere og en stor lejlighed, hvor hun bor med sit barn og den helt rigtige mand. Tror hun.

The Undoing bygger på romanen You Should Have Known af Jean Hanff Korelitz og er instrueret af danske Susanne Bier. Grace spilles af Nicole Kidman, og derudover medvirker også Hugh Grant og Donald Sutherland.

LÆS OGSÅ: Kunne du lide Watchmen og The Umbrella Academy vil du ELSKE The Boys

The Undoing er en mini-serie på seks afsnit og får premiere d. 26. oktober.

30 Coins


30 Coins

30 Coins er skabt af den spanske horror-instruktør Álex de la Iglesia og får premiere d. 29. november. Så der er lagt i kakkelovnen til en knap så hyggelig jul i år.

Patria


Patria

Patria er baseret på den spanske kæmperoman af samme navn, der udkom i 2016 og er skrevet af forfatteren Fernando Aramburu.

Serien får premiere d. 27. september.

His Dark Materials


https://imgix.vielskerserier.dk/2019/12/Lyragrab.jpg
Foto: HBO Nordic

Den populære fantasy-serie His Dark Materials vender tilbage til efteråret. Serien bygger på Philip Pullmans serie om den 12-årige Lyras rejse for at finde sin bortførte ven, samtidig med hun tager kampen op mod det allestedsnærværende og kontrollerende Magisterium.

HBO har allerede offentliggjort en teaser til serien, og den ser aldeles lovende ud. Anden sæson fortsætter i samme spor, selvom fantasy-universet lader til at blive endnu mere mørkt og dystert.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: "Away bærer præg af at være en rigtig amerikansk basker"

His Dark Materials anden sæson får premiere i november.

Serier, der lige har haft premiere på HBO Nordic


We Are Who We Are

HBO’s nye miniserie We Are Who We Are er en italiensk/amerikansk produktion. Serien er en coming-of-age-fortælling og handler om to 14-årige, der bor på en amerikansk militærbase i Italien, hvor deres forældre arbejder.

Serien udforsker nogle af de problemer, man kan møde som teenager, heriblandt identitet, seksualitet, venskab og kærlighed. Rollelisten tæller blandt andre Chloë Sevigny (American Horror Story) Jack Dylan Frazer (It) Alice Brage (I Am Legend, City of God) og rapperen Kid Cudi.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Euphoria udmærker sig som et tryllebindende råt ungdomsdrama

We Are Who We Are er en miniserie i otte afsnit, og den havde premiere d. 15. september og udkommer med et nyt afsnit de næste syv tirsdage på HBO Nordic.

The Third Day

The Third Day er en britisk-amerikansk produktion og følger en mand og en kvinde, der hver især ankommer til en isoleret ø på forskellige tidspunkter af året. Her møder de øens beboere, der holder fast i deres traditioner. For enhver pris.

The Third Day er et drama-mysterium og er instrueret af Philippa Lowthorpe (The Crown) og har bl.a. Brad Pitt som executive producer. Den stjernebesatte rolleliste tæller bl.a. Jude Law (Sherlock Holmes, The Young Pope), Naomie Harris (Pirates of the Caribbean) og Emily Watson (Chernobyl).

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Stargirl er en happy-go-lucky liveaction tegnefilm

Første afsnit ligger allerede på HBO Nordic og seriens resterende afsnit vil blive udgivet løbende henover efteråret.

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste