Serier | Nyheder

Nyt ansigt på plakaten til The Boys sæson 3

AfFreja Hertz Tefcke
24. august 2020
The Boys (Foto: The Boys/Amazon Prime Video)

Del artikel

Selvom sæson to af Amazon-serien The Boys endnu er et stykke væk, er der allerede nyt om seriens tredje sæson.


https://imgix.vielskerserier.dk/2019/09/tb3.jpg
The Boys (Foto: The Boys/Amazon Prime Video)


Nyheden om, at en sæson tre er på vej, kom fra SDCC-panelet den 23. juli. Nu ved vi også, at den tredje sæson byder på en ny karakterer – og dermed også en ny skuespiller.

Supernatural-stjerne i The Boys


Vi får nemlig karakteren Soldier Boy på listen – den originale superhelt, der kæmpede i anden verdenskrig og efterfølgende blev den første super-kendis, der har været fast inventar i den amerikanske popkultur siden.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Boys sæson 1

Og ingen ringene end Supernaturals egen Jensen Ackles skal spille rollen! Ackles annoncerede sin tørn som Soldier Boy på Instagram med et videoopslag.

Jensen Ackles er som en bror


Når Ackles træder ind i The Boys-staben bliver han genforenet med en af skaberne af Supernatural, nemlig Eric Kripke, der jo også står bag The Boys.

Om Ackles udtaler Kripke:

"(…)Jensen er en fantastisk skuespiller og en endnu bedre person, der dufter af varme chokoladesmåkager, og jeg anser ham som en bror. Som Soldier Boy, den første superhelt, vil han bringe rigtig meget humor, patos og fare ind i rollen. Jeg kan ikke vente på at skulle være på set sammen med ham igen og bringe lidt Supernatural ind i The Boys."

Sæson 2 af The Boys får premiere på Amazon Prime Video den 4. september 2020.

LÆS OGSÅ: 3 hurtige om Lovecraft Country

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste