Serier | Nyheder

Nyt cast afsløret på 'The White Lotus' sæson 3

Af
Signe Bjørg Granberg
6. januar 2024Opdateret 23. januar 2024
'The White Lotus' sæson 2
Behind the Scenes-billeder fra anden sæson af 'The White Lotus' der vender tilbage med en ny sæson i 2025 / Foto: HBO Max

Del artikel

Imens vi venter i spænding på tredje sæson af Mike Whites populære HBO-serie, er der nu sluppet information ud om nogle af de medvirkende i den nye sæson.

The White Lotus har været en af HBO's mest omtalte og anmelderroste serier i løbet af de seneste år. Sæson 2 er blandt andet nomineret til intet mindre end 23 Emmy-statuetter ved uddelingen i slutningen af januar.

Det er også allerede bekræftet, at der kommer en tredje sæson af serien, og nu er der så sluppet lidt mere information ud om denne – nemlig en række skuespillernavne, der er blevet tilføjet rollelisten.

Ifølge det amerikanske branchemedie Variety er det bekræftet, at skuespillerne Leslie Bibb (Iron Man), Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous), Jason Isaacs (Harry Potter-franchisen), Michelle Monaghan (Gone Baby Gone), Parker Posey (The Staircase), og Tayme Thapthimthong (Farang) er føjet til listen over medvirkende i den kommende sæson af The White Lotus.

'Carrie Coon'
Carrie Coon i periodedramaet 'The Gilded Age' der også kan ses på HBO Max
Foto: HBO Max

Efterfølgende er endnu et navn blevet føjet til listen, nemlig Carrie Coon, som mange nok bedste vil kende fra de to andre HBO-serier, The Leftovers og The Gilded Age.

Det er også allerede bekræftet, at Natasha Rothwell genoptager rollen som Belinda fra første sæson.

'The White Lotus' sæson 1
Natasha Rothwell overfor Jennifer Coolidge i første sæson af 'The White Lotus'
Foto: HBO Max

HBO Max har ikke meldt en premieredato ud for tredje sæson endnu, men vi ved, at det først bliver i 2025, vi får et gensyn med den populære serie.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste