Serier | Nyheder

Nyt om Disney+: Nu kan du forudbestille dit abonnement til intropris

AfTrine Jerichau Roslev
13. august 2020
Foto: The Mandalorian/Disney+

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/d23-the-mandalorian-poster-tall-a.jpg
Foto: The Mandalorian/Disney+


Bestil dit abonnement til intropris her

Streamingtjenesten Disney+ får først premiere i Danmark den 15. september, men allerede nu kan du få en lille følelse af at være medlem af den klub, som store dele af verden allerede er en del af; Jeg har også set The Mandalorian-klubben.

Fra i dag kan du nemlig købe et årsabonnement, som vil gælde fra lanceringsdagen den 15. september. Abonnementet koster 490 kr. og kan bestilles her. Introtilbuddet vil gælde frem til den 14. september, og derefter vil normalprisen være 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Indhold fra ikoniske brands


På Disney+ kan vi se frem til at se indhold fra ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Vi vil også kunne finde eksklusive originalproduktioner som spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm.

LÆS OGSÅ: 6 serier du kan se frem til på Disney+

Den 15. september, på lanceringsdagen, vil du kunne se mere end 25 eksklusive Disney+ Originals såsom den længeventede (og Emmy-nominerede) serie The Mandalorian, af producer og manuskriptforfatter Jon Favreau og High School Musical: The Musical: The Series der er en moderne fortolkning af den succesfulde filmserie.

Bestil dit abonnement til intropris her

LÆS OGSÅ: Se de nominerede til årets Emmy Awards

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste