Serier | Nyheder

Optagelserne til tredje sæson af 'And Just Like That …' er gået i gang

Af
Signe Bjørg Granberg
2. maj 2024
Carrie og Aidan i 'And Just Like That …'
Ender Carrie alligevel med Aidan i 'And Just Like That …'? Optagelserne til tredje sæson er gået i gang. / Foto: HBO Max

Del artikel

Det har længe været kendt, at der var en tredje sæson af 'Sex and the City'-spin-off'en i støbeskeen, men nu er det blevet bekræftet fra seriens hovedrolleindehaver, Sarah Jessica Parker, at optagelserne til den nye sæson officielt er gået i gang.

De to første sæsoner af And Just Like That … har været en blandet fornøjelse. Første sæson var en lidt tåkrummende affære, mens anden sæson i høj grad formåede at finde tilbage til Sex and the City-rødderne.

Nu har den ene af seriens tre hovedrolleindehavere, Sarah Jessica Parker, så delt på sin Instagram, at holdet bag serien officielt er gået i gang med tredje sæson.

Billedet, hvor Parker breaker nyheden, viser et manuskript fra et såkaldt "table read", hvor skuespillere og instruktører går igennem manus, inden optagelserne går i gang.

(HBO) Max, der er streaminghjem for serien, har endnu ikke meldt en officiel premieredato ud, men vi skal nok hen i 2025, før vi får et gensyn med Carrie, Miranda, Charlotte og co.

1. og 2. sæson af And Just Like That … kan ses på HBO Max, og Sex and the City kan ses på både HBO Max og Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder