Serier | Nyheder

Peaky Blinders sæson 5 får premiere på Netflix

AfTrine Jerichau Roslev
24. februar 2020
Foto: Peaky Blinders sæson 4/Cillian Murphy/Robert Viglasky/Netflix

Del artikel

Så skete det, mange har ventet på! Peaky Blinders sæson 5 kommer på Netflix. Den femte sæson af gangsterserien om banden Peaky Blinders får premiere den 1. marts 2020 på Netflix.

Politik og børskrak i sæson 5


Serien foregår i 1920'ernes Birmingham, som stadig mærker efterdønningerne af 1. verdenskrig. Her følger vi Shelby-familien, som bevæger sig ad de kriminelle løbebaner for at komme frem i verden.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/02/3003_PB4_18MAY17.jpg
Foto: Peaky Blinders sæson 4/Cillian Murphy/Robert Viglasky/Netflix


Thomas Shelby leder den berygtede bande Peaky Blinders, og i seriens femte sæson skal vi se ham i ny rolle som politiker og medlem af parlamentet for Labour. Den politiske verden er svær for Thomas, og den bliver kun sværere, da familien får sig et stort slag over nakken, da børskrakket får familiens formue til at skrumpe gevaldigt ind.

Se traileren til Peaky Blinders sæson 5 på Netflix
Peaky Blinders fik premiere i 2013 og er skabt af Steven Knight, som har skrevet den anmelderroste gangsterfilm Eastern Promises med Naomi Watts og Viggo Mortensen i hovedrollerne.

Seriens første fire sæsoner ligger på Netflix nu. Den femte sæson fik premiere på streamingtjenesten C More i efteråret 2019, så derfor kan du allerede nu læse anmeldelsen af sæsonen her.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Politician på Netflix

Del artikel

Andre Serier | Nyheder