Serier | Nyheder

Porten åbner sig: Se traileren til 'Riget: Exodus'

AfDaniel Lindekilde Engberg
29. september 2022
Riget Exodus anmeldelse
Foto: Riget: Exodus/Christian Geisnaes/Zentropa/Viaplay

Del artikel

Lars von Trier afslutter nu hvad han startede i 90'erne. 'Riget: Exodus' fortsætter fortællingen, og første trailer er her nu.

Karen (Bodil Jørgensen) er dybt påvirket af Lars von Triers serie Riget, og vil finde de manglende svar, der kan redde hospitalet. Karen går ofte i søvne, men en nat går hun længere end forventet. Hun havner foran Rigshospitalet, og porten til RIGET åbner sig på ny.

Sådan lyder beskrivelsen til Riget: Exodus, hvilket lægger op til et stort meta element i den nye serie, der har været omtalt siden dens annoncering. Vi har kun fået små bider hist og her. En rolleliste, en lille teaser, men nu begynder mødet mellem videnskaben og det okkulte på ny, og den første vilde trailer er her.

Se traileren


Ord kan næsten ikke beskrive det. Vi kommer nok ikke til at finde hoved eller hale i noget før serien endelig kan ses af den brede befolkningen. Det lægger i hvert fald op til at blive en fest, og der er næsten ikke det store navn der ikke har være med i serien, for den har en vil rolleliste.

Kæmpe rolleliste


Intet nyt uden noget gammelt naturligvis. Ghita Nørby, Birgitte Raaberg, Henning Jensen, Solbjørg Højfeldt, Peter Mygind og Søren Pilmark og Laura Christen vender alle tilbage i deres roller i Riget: Exodus.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder