Serier | Nyheder

Premieredato og første sneak peek på den længe ventede anden sæson af 'Severance'

Af
Signe Bjørg Granberg
10. juli 2024
Severance
Den prisvindende dramaserie 'Severance' er snart klar med den længe ventede 2. sæson på Apple TV+ / Foto: Apple TV+

Del artikel

Den stjernespækkede dramaserie fra Apple TV+ er endelig klar med en ny sæson, og der er gensyn med både Adam Scott, John Turturro, Christopher Walken og Patricia Arquette.

Den prisvindende dramaserie, Severance, handler om virksomheden Lumon Industries, som bruger et indgreb, kendt som "severance", eller på dansk afskæring, hvor medarbejdere frivilligt gennemgår en kirurgisk procedure, der deler deres bevidsthed og minder op mellem arbejde og privatliv.

Men da Mark (Adam Scott), som er afskåret, begynder at ane unoder i Lumon, sætter han sig for at afdække virksomhedens hemmeligheder. I sæson to finder Mark og hans venner dog ud af de frygtelige konsekvenser, der kan være ved at stille spørgsmål til barrieren mellem arbejde og privatliv.

Serien er skabt af Dan Erickson og instrueret af Ben Stiller og Aoife McArdle, og foruden Scott medvirker bl.a. Zach Cherry, John Turturro, Christopher Walken og Patricia Arquette.

Se det første lille sneak peek fra anden sæson her:

Anden sæson af Severance får premiere 17. januar 2025 på Apple TV+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder