Serier | Nyheder

Premieredato og helt ny trailer for 4. sæson af 'The Boys' på Prime Video

Af
Signe Bjørg Granberg
6. maj 2024
'The Boys'
Den nye og fjerde sæson af superhelteserien 'The Boys' kan ses på Prime Video fra 13. juni. / Foto: Prime Video

Del artikel

Den satiriske superhelteserie 'The Boys' er snart tilbage med en ny sæson, der fortsat lover smæk for skillingen og humor på højt plan. Se den nye trailer her.

I den nye sæson af The Boys er verden på afgrundens rand. Victoria Neuman er tættere end nogensinde på det ovale kontor, alt imens Butcher, som kun har få måneder tilbage at leve i, har mistet Beccas søn og sit job som The Boys' leder.

Resten af holdet er trætte af Butchers løgne, men med mere på spil end nogensinde før er de nødt til at finde en måde at arbejde sammen på og redde verden, før det er for sent.

The Boys har bl.a. Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti på rollelisten, og i den nye sæson kan man også glæde sig til at se Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.

Serien er baseret på New York Times' bestsellertegneserie af Garth Ennis og Darick Robertson, som også er executive producers, og den er udviklet af executive producer og showrunner Eric Kripke.

Fjerde sæson af The Boys får premiere 13. juni med tre afsnit, efterfulgt af et nyt afsnit hver uge på Prime Video.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder