Serier | Nyheder

Premieredato og ny trailer for tredje sæson af 'Young Royals'

Af
Signe Bjørg Granberg
7. februar 2024
Young Royals S3. (L to R) Edvin Ryding as Wilhelm, Omar Rudberg as Simon in Young Royals. Cr. Courtesy of Netflix © 2023
Edvin Ryding som Wilhelm og Omar Rudberg som Simon i tredje sæson af 'Young Royals' / Foto: Johan Paulin/Netflix

Del artikel

Fans af den populære Netflix-ungdomsserie skal ikke vente længe, før serien vender tilbage med tredje og sidste sæson. Se den dramatiske nye trailer her.

Netflix' royale LGBTQ+drama, Young Royals, har taget verden med storm, og nu er der endelig kommet en premieredato og trailer for den nye og allersidste sæson.

Serien foregår på en elitær kostskole i Sverige og handler om den lidenskabelige, homoseksuelle romance mellem den svenske kronprins Wilhelm (Edvin Ryding) og hans skolekammerat, Simon (Omar Rudberg).

Det er en kompliceret affære, når landets kronprins indleder et forhold til en helt almindelig ung mand, og dramaet og intrigerne står da også i kø.

Selv om Young Royals er en ungdomsserie, er den et must-see for alle, der vil have et indblik i tidens ungdomskultur. Serien behandler på omsorgsfuld og rørende vis de problemer, som de fleste unge mennesker nok vil nikke genkendende til og føle sig repræsenteret af. Og det ser ud til at fortsætte i den nye sæson.

Tredje sæson af Young Royals får premiere 11. marts med de første fem episoder, og derefter kommer sæsonfinalen 18. marts.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste