Serier | Nyheder

Premieredatoen afsløret på tiende og sidste sæson af TV 2's 'Badehotellet'

Af
Signe Bjørg Granberg
18. december 2023
'Badehotellet'
Cecilie Stenspil, Anne Louise Hassing og Anette Støvelbæk i sidste sæson af 'Badehotellet' / Foto: Mike Kollöffel /TV 2

Del artikel

TV 2's populære dramaserie 'Badehotellet' om det idylliske hotel og alle de elskede karakterer løber over skærmen for allersidste gang til næste år.

Siden premieren på Badehotellet 30. december 2013 har danskerne igennem ni sæsoner fulgt gæsterne og personalet på Andersens Badehotel i Skagen.

Serien tog sin begyndelse i sommeren 1928, og seriens to skabere, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, afslører, at vi i tiende sæson er nået til efterkrigstiden:

-Vi er i sommeren 1946. Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen. Men alle skår er ikke klinkede, og pludselig befinder det lille hotel sig i et skæbneår, hvor gæster og ansatte er nødt til at stå sammen, hvis ikke det, de holder allermest af, skal gå tabt. Sæsonens ni afsnit byder på et gensyn med alle dem, seerne kender så godt, men derudover dukker gamle kendinge op, ligesom nye gæster flytter ind.

På rollelisten finder man et væld af store danske skuespillere, blandt andre Cecilie Stenspil, Anne Louise Hassing, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Amalie Dollerup og Jens Jacob Tychsen.

I tiende sæson bliver der også et gensyn med blandt andre Kitty Hansen, der spilles af Andrea Øst Birkkjær, og Martha, der spilles af Ena Spottag.

Tiende og sidste sæson af Badehotellet får premiere søndag 3. marts på TV 2 Play og TV 2.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder