Serier | Nyheder

Premieredatoen på 'DNA' sæson 2 med Anders W. Berthelsen er afsløret

AfDaniel Lindekilde Engberg
28. november 2022
Anders W Berthelsen i 'DNA'
Foto: TV 2

Del artikel

'DNA' er tilbage med sin anden sæson, og premieredatoen er netop blevet afsløret af TV 2.

I anden sæson af DNA bliver Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) viklet ind i et kriminelt netværk der strækker sig over hele verden. Efter fundet af ligene på 19 unge vietnamesere kommer Rolf på sporet af en sag om slavehandel og salg af organer på det sorte marked.

Det bliver en rejse der tager Rejse en i menneskets mørkeste afkroge, med mange mysterier, hemmeligheder og udnyttelse af andre mennesker. Han prøver at kaste lys over sandheder, men bliver mødt med store og personlige dilemmaer.

Første sæson af DNA blev en kæmpe succes herhjemme i Danmark med over 700.000 seere. Ikke nok med det, så blev den også en stor succes i udlandet med udsendelse i 35 lande rundt omkring i verden og blev den mest sete udenlandske serie på det engelske BBC.

Det kreative kræfter der stod bag den første sæson er tilbage i den nye. Torleif Hoppe har skrevet manuskriptet, og det er Fabian Wullenweber der sidder i instruktørstolen. Ud over første sæson af DNA står han også bag mange af afsnittene til Badehotellet og Forbrydelsen.

Anden sæson af DNA vil bestå af seks afsnit og har premiere d. 18. december på TV 2 Play og på TV 2 d. 27. december.

Del artikel

Læs mere omTV 2 Play

Andre Serier | Nyheder