Serier | Nyheder

Sådan forløb det, da Samantha (kortvarigt!) gæstede sæsonafslutningen på 'And Just Like That …'

Af
Signe Bjørg Granberg
24. august 2023
Sex and the City
Dengang firkløveret var samlet, og alt stadig var fryd og gammen i 'Sex and the City' / Foto: HBO Max

Del artikel

Mange fans af 'Sex and the City' havde drømt om at få Samantha Jones med i spin-off'en, 'And Just Like That …', og endelig blev deres bønner hørt. For en kort bemærkning!

Skuespilleren Kim Cattrall, der spillede karakteren Samantha Jones i Sex and the City havde ellers forsvoret, at hun ville vende tilbage til rollen i 'And Just Like That … og til manges store fortrydelse optrådte hun da også kun i første sæson af serien via en SMS-korrespondance med Carrie. I anden sæson har hun nærmest været helt fraværende – i hvert fald indtil sidste afsnit af sæsonen, som netop er blevet frigivet på HBO Max.

Her dukker Samantha nemlig op via en telefonsamtale med Carrie, og i modsætning til første sæson optræder hun denne gang i levende live. Scenen er dog optaget, uden at Cattrall har talt med hverken de øvrige skuespillere eller showrunner Michael Patrick King. Så "stridsøksen", der efter sigende er imellem Cattrall og det øvrige cast (specielt Sarah Jessica Parker) syntes ikke at være begravet til trods for denne cameo.

Kim Cattrall i 'And Just Like That...'
Samantha vendte kortvarigt tilbage i sæsonafslutningen på 'And Just Like That...'
Foto: HBO Max

Men lidt Samatha er nu engang bedre end ingen Samantha, og gensynet byder både på hjertevarme, humor, klassiske Samantha-vendinger og en kæk lille reference til dengang i Sex and the City, hvor Samantha-karakteren lod som om, hun var britiske Annabelle Bronstein.

Mere skal vi ikke spoile, før I har set afsnittet, men her fra hilser vi flere optrædener fra Samantha velkommen i tredje sæson, som allerede er blevet bekræftet – om end det nok er ønsketænkning!

And Just Like That … kan ses på HBO Max, hvor hele anden sæson nu er udkommet.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder