Serier | Nyheder

Sæson 4 af 'The Handmaid’s Tale' er på trapperne: Se teaseren her

AfLuna Stjerneby
4. marts 2021
Foto: The Handmaid's Tale sæson 4/HBO Nordic

Del artikel

Nu kan du endelig få en smagsprøve på den længeventede fjerde sæson af The Handmaid’s Tale.


HBO Nordic har givet os et glimt af den nye The Handmaid’s Tale-sæson, og det er svært at få armene ned af bare spænding.

Vi kan vist alle blive enige om, at June efterhånden har været igennem lidt af hvert. I tredje sæson så vi hende udvikle sig fra den barmhjertige beskytter til en hårdnakket rebelsk bad-ass.

Junes kamp mod Gilead fortsætter, og fjerde sæson byder på nye farlige udfordringer og forhindringer på Junes jagt efter retfærdighed.

Se teaseren til The Handmaid's Tale sæson 4
LÆS OGSÅ: Dystopi og lukket samfund: Elsker du serier som The Handmaid's Tale, vil du (sikkert) også elske Partisan

Hvordan vil det gå June?


Fjerde sæson rejser spørgsmål som: kan June holde sit fokus på målet? Eller vil hendes voksende hævntørst spænde ben for de vigtige forhold hun har opbygget undervejs? Alt er på spil i den kommende sæson.

Udover Elisabeth Moss, som spiller vores heltinde, kan du i den nye sæson forvente at se det velkendte The Handmaid’s Tale-cast bestående af: Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford og Sam Jaeger.

Fjerde sæson vil bestå af ti afsnit i alt. Du kan glæde dig til at binge de første tre afsnit af den nye sæson, på premieredagen den 29. april. Herefter kan du se ét afsnit om ugen.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i marts 2021

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste