Serier | Nyheder

Schitt's Creek får dansk premiere på C More

AfTrine Jerichau Roslev
10. august 2020
Foto: Schitt's Creek/ C More

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/08/Schitt_s_Creek_101Unit_Pub_SelectsSC_EP101_D20_0084.jpg
Foto: Schitt's Creek/ C More


Da årets Emmy-nominerede blev afsløret, kunne vi danskere se langt efter én af de serier, der stod flest gange på listen. Serien hedder Schitt's Creek og er bl.a. nomineret i kategorien Bedste komedieserie.

Snart vil vi danskere dog også få mulighed for at se, hvad de allesammen griner af derovre i USA. For den 1. september får serien eksklusiv dansk premiere på C More.

En familie går fallit


Den canadiske serie Schitt's Creek handler om en rig familie, der går fallit. Det eneste, de stadig ejer, er den lille by Schitt's Creek, som faren engang købte til sin søn(!).

Familien beslutter sig for at flytte til byen for at begynde forfra med livet. Et liv uden penge.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Rick and Morty sæson 4


Sønnen fik idéen til Schitt's Creek


Seriens hovedpersoner spilles af Catherine O’Hara (SCTV, Temple Grandin, Six Feet Under), Annie Murphy (The Plateaus), Eugene Levy (SCTV, American Pie-filmene) og Daniel Levy (Today). De to sidstnævnte er far og søn både i serien og i virkeligheden. Sammen har de skrevet seriens manus, som sønnen Daniel fik idéen til efter at have set en del reality-tv.

Nu kan de to, far og søn, glæde sig over at have modtaget 15 Emmy-nomineringer for seriens sjette sæson. Udover nomineringen for Bedste komedieserie, er alle de fire hovedrolleindehavere nomineret for deres skuespilpræstationer.

Alle seks sæsoner får premiere på C More den 1. september.

LÆS OGSÅ: Nye serier på C More og andre streamingtjenester i august

Del artikel

Læs mere omC Moreemmy awards

Andre Serier | Nyheder