Serier | Nyheder

Se den helt nye trailer for anden del af 'Bridgerton' sæson 3

Af
Signe Bjørg Granberg
3. juni 2024
Bridgerton. Nicola Coughlan as Penelope Featherington in episode 306 of Bridgerton. Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024
Nicola Coughlan som Penelope Featherington i sidste halvdel af tredje sæson af 'Bridgerton' / Foto: LIAM DANIEL/NETFLIX

Del artikel

Efter at have set den spritnye 'Bridgerton'-trailer kan det kun gå for langsomt med at finde ud af, om Penelope og Colin får hinanden til sidst. Vi tæller dagene til premieren på anden halvdel af den spændende tredje sæson.

I fjerde episode af tredje sæson af Bridgerton blev der for alvor fyret op under romancen mellem Colin Bridgerton (Luke Newton) og Penelope Featherington (Nicola Coughlan), og som seer blev man efterladt med lidt af en cliffhanger – og en karettur af den meget pikante slags!

Den første halvdel af Bridgertons tredje sæson slog rekord, da den opnåede den største debut i seriens historie med mere end 41 millioner visninger i løbet af de første fire dage.

Hvorvidt anden halvdel kan opnå samme resultater må tiden vise, men ud fra traileren at dømme kommer det ingenlunde til at gå stille for sig.

De sidste fire afsnit af tredje sæson af Bridgerton får premiere 13. juni på Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omBridgertonNetflix

Andre Serier | Nyheder