Serier | Nyheder

Se første trailer for modeserien 'Becoming Karl Lagerfeld' med Daniel Brühl

Af
Signe Bjørg Granberg
25. april 2024
Becoming Karl Lagerfeld
Den nye dramaserie 'Becoming Karl Lagerfeld' på Disney+ følger modeikonet Karl Lagerfeld fra hans unge år / Foto: Disney+

Del artikel

Der er gået mode i modeserier, og nu er endnu en af slagsen på vej til Disney+. Denne version har Chanels mangeårige kreative direktør, Karl Lagerfeld, i fokus, og er baseret på bogen 'Kaiser Karl'.

Alene i år har man kunnet opleve adskillige serier om mode og modeskabere, blandt andre Cristóbal Balenciaga på Disney+ og The New Look, hvor Dior og Chanel tørner sammen, på Apple TV+.

Nu er turen så kommet til legendariske Karl Lagerfeld, der både nåede at være chef for modehusene Chloë og Chanel foruden at designe et mærke i eget navn. Serien fokuserer dog på Lagerfelds unge år, hvor han forsøger at slå igennem i modebranchen – deraf titlen Becoming Karl Lagerfeld.

Lagerfeld bliver spillet af den tyske skuespiller Daniel Brühl, som mange nok vil genkende fra bl.a. Good Bye Lenin, Inglorious Basterds og Captain America: Civil War.

Becoming Karl Lagerfeld
Daniel Brühl som Karl Lagerfeld og Arnaud Valois som Yves Saint Laurent tørner sammen i 'Becoming Kal Lagerfeld'
Foto: Disney+

Serien udspiller sig i 1970'ernes modemekkaer, Paris, Monaco og Rom, og følger den endnu ukendte Karl Lagerfeld, der indleder et forhold til den unge dandy Jacques de Bascher (Théodore Pellerin), og samtidig begynder en længerevarende fejde med rivalen Yves Saint Laurent (Arnaud Valois).

Becoming Karl Lagerfeld er baseret på bestselleren Kaiser Karl af Raphaëlle Bacqué og får premiere 7. juni på Disney+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDisney+

Andre Serier | Nyheder