Serier | Nyheder

Se traileren: Ny HBO serie genfortolker en gammel klassiker

AfDaniel Lindekilde Engberg
19. august 2021
Foto: Scenes from a Marriage/HBO Nordic

Del artikel

Ny HBO serie 'Scenes from a Marriage' giver dybdegående indblik i et parforhold i denne adaption af den svenske tv serie.


I Scenes From a Marriage følger vi Mira (Jessica Chastain), førende figur i tech branchen og hendes mand Jonathan (Oscar Isaac), en filosofiprofessor der godt kan overtænke tingene.

Deres ægteskab er i problemer, men de kan ikke rigtige sige hvorfor. Over fem afsnit dykker serien ned i karaktererne, og viser alle facetter af deres forhold.

Se traileren her
Der er drama for alle pengene. Højrystede stemmer, beskyldninger flyver rundt, men traileren viser også omsorg i ægteparret.

Med Oscar Issac (Ex Machina, X-Men: Apocalypse) og Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, The Help) kan vi regne med store præstationer, hvor skuespillerne virkelig kan folde sig ud.

Baseret på en klassiker


Scenes from a Marriage er en adaption af den svenske serie af samme navn fra den legendariske instruktør Ingmar Bergman.

Den svenske serie varede seks afsnit, og blev senere forkortet, og udgivet som en spillefilm. Bergmans Scener fra et Ægteskab er gået over i den svenske kulturkanon, nu må vi se om HBOs Scenes from a Marriage kan følge trop.

Alle fem afsnit af Scenes from a Marriage får premiere på HBO Nordic d. 13. September.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august 2021

LÆS OGSÅ: Hall of Fame: Serier vi stadig snakker om i 2031

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Ted Lasso' rammer plet igen

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste