Serier | Nyheder

Singles Day er fantastisk når man er vild med serier. Få 3 grunde til hvorfor og 3 gode serier du kan se!

AfKim Sørensen
11. november 2020

Del artikel

Singles Day er en fantastisk dag at være vild med serier på!


Lige fra farmors evige kommentarer til familiefrokosten om at du da nok skal finde en sød ”ven” en dag, eller din tidligere gymnasiekammerats, der allerede har fire børn og hus, velmenende, men skide irriterende bemærkninger om at ”du har bare ikke mødt den rette endnu.”. Gaaaaab.

Sådan er det heldigvis ikke længere!

Nu sukker dine venner sikkert misundeligt og længselsfuldt når du fortæller om din seneste vilde Tinder-date eller stirrer tomt og apatisk ud i rummet bare du nævner ordet ’alenetid’.

På VI Elsker Serier og Teeshoppen elsker vi singlelivet, og derfor får du her vores liste over de tre fedeste ting ved at være single, når man er vild med serier.


  1. Der er ingen, absolut ingen, der blander sig i hvilke serie du skal se, og endnu bedre - du kan se ligeså mange afsnit du vil uden at få dårlig samvittighed. Opvasken kan vente til i morgen, og ja, du kan sagtens springe det bad over.

  2. Du kan ikke være nogen utro. Heller ikke serieutro. ”Hvad er det?”, tænker du måske, din lykkeligt uvidende, frie fugl. Jo, du ved, når man er alene hjemme og bare ikke kan dy sig for at se næste afsnit uden din kæreste, selvom du udmærket godt ved at, det er tirsdag, der er Landmand søger kærlighed-dag.

  3. Det aller fedeste er at der nu findes én dag om året, hvor du kan fejre din egen single-awesomeness og helt ublu og selvforherligende (på den helt fede måde) kan indtage positionen i sofaen i dit yndlingsjoggingsæt og bare binge løs!


https://teeshoppen.dk/

Koden er: VIELSKER25 værsgo!

Og for at det ikke skal være løgn, så får du også vores guide til de tre fedeste serier, der hylder det gode og frie singleliv.

Californication

Hank Moody hedder hovedpersonen i den amerikanske hitserie Californacation. Her kan du følge med i alle Hanks dekadente singleeskapader, og samtidig få hente rigeligt inspiration til, hvordan du bedst undgår at få en fast partner! David Duchovny er ikke set bedre siden X-files, og hans rock’n’roll’ede forfatter Hank er den antihelt alle singler fortjener!

Serien kan købes som DVD hos Moviezoo.

Sex and the City

I samme kategori finder du de fire karismatiske kvinder i singleserien med legendestatus, Sex and the City. Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha er moderne kvinder i storbyen New York, og deres singleliv er der ikke mange farmødre, der ville turde kommentere på. De fyrer den med modetøj, cocktails og gode karrierer, mens de vælter sig i flotte mænd og fester. Sex and the City er simpelthen et must-see for kvinder og mænd, der har hang til flings, drinks og det fede storbyliv.

Serien kan ses på HBO Nordic.

Divorce

I vores sidste anbefaling har vi Divorce. Den amerikanske komedieserie har også Sarah Jessica Parker i hovedrollen og foregår ligeledes i New York. Hvor Sex & the City hyldede det vilde liv før eller uden ægteskabet, handler Divorce om hvad der venter på den anden side af en skilsmisse. Forstadsparret Francis og Robert er nemlig kørt død i deres ægteskab, og deres skilsmisse betyder akavede møder i offentligheden og komiske samtaler hos terapeuten. Se Divorce, og glæd dig ekstra meget over at du slipper for den slags!

Serien kan ses på HBO Nordic.

Teeshoppen

TeeShoppens vision er at være den mest kvalitets- og prissikre forhandler af basictøj til hele familien. Du finder derfor et bredt udvalg af herre-, dame- og børnetøj til priser, alle kan være med på. Det er følelsen af fornuft!

Teeshoppen.dk er 100% godkendt af Vi Elsker Serier både når det gælder det simple og stilrene ”Jax Teller i t-shirt look”, det elegante ”Don Draper i turtleneck look” og ”Det New York chikke Carrie fra Sex and The City-look”

Se udvalg hos Teeshoppen og Brug koden VIELSKER25 for at spare 25% på alt til og med d.15/11-2020.

Læs også: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i november: Lord Asriel og Lyra fortsætter rejsen

Del artikel

Andre Serier | Nyheder