Serier | Nyheder

’Skønheden og udyret’ vender tilbage som musical-serie

AfBuster Kristensen
18. juni 2021
Foto: Beauty and the Beast (2017)/ Disney+

Del artikel

Disney+ bekræfter opfølgning på live-action-filmen fra 2017. Flere af skuespillerne vender tilbage i de velkendte og velsyngende roller, men denne gang i serieformat.


Skønheden og udyretThe AlienistHarry PotterDownton Abbey

LÆS MERE: 5 serie du måske har overset på DRTV

Forleden kunne Disney+ offentliggøre at filmen bliver fulgt op ad en miniserie i otte afsnit. I serien vender Luke Evans tilbage som Gaston, mens Josh Gad (Frost) igen giver den som LeFou. Mens hverken Watson eller Stevens medvirker, så er Brianna Middleton (The Tender Bar) ny på rollelisten.

LÆS MERE: Harry Potter bliver en serie

Den kommende musical-serie bygger videre på universet fra tegnefilmen fra 1991, der altså i år, kan fejre 30-års jubilæum. Serien har derfor den oprindelig films Alan Menken ombord som manden, der skal komponere musikken.

Et umage venskab opstår


Skønheden og udyret

”For alle de, der nogensinde har undret sig over hvordan en bølle som Gaston og et fjols som LeFou er blevet venner og partnere (…), så vil denne serie endelig komme med svarene”, udtalte Gary Marsh, der er chief creative officer hos Disney-koncernen.

Musical-miniserien har arbejdstitlen Skønheden og udyret, og mens der endnu ikke er sat en premiere dato, så forlyder det at produktionen af serien vil begynde næste år.

LÆS OGSÅ: Timothée Chalamet skal spille unge Willy Wonka i kommende prequel

LÆS OGSÅ: De 5 bedste film og serier i 2021 indtil videre

LÆS OGSÅ: 5 film og serier til dig, der elsker Bridgerton

Del artikel

Andre Serier | Nyheder