Serier | Nyheder

Spændingsserien 'Dark Horse' med Birgitte Hjort Sørensen og Josephine Højbjerg får premiere på TV 2

Af
Signe Bjørg Granberg
20. november 2023Opdateret 13. januar 2024
'Dark Horse'
Birgitte Hjort Sørensen og Josephine Højbjerg som mor og datter i den nye spændingsserie / Foto: Per Arnesen/TV 2

Del artikel

Birgitte Hjort Sørensen og Josephine Højbjerg står i spidsen får et blændende cast, der også tæller Mads Rømer, Nina Rask og Youssef Wayne Hvidtfeldt. Premieredatoen er nu på plads.

Under mystiske omstændigheder flytter 17-årige Anna (Josephine Højbjerg) og hendes mor, Eva (Birgitte Hjort Sørensen) fra jetsettilværelsen i Kina tilbage til Evas lille barndomsby i Danmark.

De flytter ind hos Evas bror, Christian (Mads Rømer), men Anna har svært ved at finde sig til rette i den nye tilværelse. Da hun begynder på det lokale gymnasium, bliver hun draget af en særlig venneflok, og i et desperat forsøg på at passe ind, kaster hun sig ud på dybt vand. Det får uoverskuelige konsekvenser for familien.

Foruden Birgitte Hjort Sørensen og Josephine Højberg medvirker blandt andre Mads Rømer (Shorta), Nina Rask (Carmen Curlers), Viktor Hjelmsøe (Drenge), Youssef Wayne Hvidtfeldt (Huset) og Rebekka Trier Kær (The Rain).

Seriens hovedforfatter er Sara Isabella Jønsson (Ustyrlig) sammen med medforfatter Mie Skjoldemose. Karoline Lyngbye (Superposition) er konceptuerende instruktør, og Katrine Brocks (Den store stilhed) er episodeinstruktør. Det er Monolit Film ved Pernille Tornøe og Victor Cunha, der producerer.

Dark Horse får premiere på 21. januar på TV 2 Play.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder