Serier | Nyheder

Star Trek Picard – ny Comic Con Trailer

AfClaus Holm
22. juli 2019
(Foto: CBS)

Del artikel

På Comic Con bliver der altid fremvist nye og spændende trailere – og i år var ingen undtagelse. En trailer til Star Trek: Picard blev vist, og selvom vi havde set en lille mini-trailer før det, hvor vi så Picard vaske hænder på en vinmark, så var den nye trailer nok til at skabe voldsom interesse for denne nye serie, der har planlagt premiere på CBS i 2020 – her i Danmark får vi den på Amazon Prime.

Ikke alene viser den nye trailer Picards nye besætningsmedlemmer, som vi endnu ikke ved noget om – men vi får en ide om, hvad det er, der får Picard til nu 20 år efter at vende tilbage til Starfleet. En ung kvinde opsøger ham og siger, at hun har brug for hans beskyttelse. Vi ved ikke hvorfor, men da vi i traileren ser hende slås med to vagter og overvinde dem ret overlegent, kan vi nok fornemme, at hun ikke er helt menneskelig, og hun har da også et underligt ar på ansigtet, som om hun har fået fjernet et Borg implant. Da vi også i traileren ser en fangelejr som åbenbart har med The Borg at gøre (der står ”This facility has gone 5843 days without an assimilation” på et skilt) og da Seven of Nine fra Voyager også dukker op, er det nok ikke noget dårligt gæt, at pigen er en tidligere Borg – måske endda en med forbindelse til Picard selv, da han jo selv blev assimileret på et tidspunkt, og aldrig rigtigt er sluppet af med de psykologiske ar.

En stor overraskelse er til gengæld at se Brent Spiner vende tilbage som Data – en rolle, han ellers havde svoret han var helt færdig med efter sin død i Star Trek: Nemesis. Han ser ud som om han enten er blevet endnu kraftigere sminket end normalt, eller fået en omgang gennem den samme maskine, de brugte til at gøre Samuel Jackson yngre i Captain Marvel-filmen. Selvom de ikke optræder i traileren er det også blevet officielt meldt ud, at både Jonathan Frakes (Commander Will Riker) og Marina Sirtis (Councellor Deanna Troi) vender tilbage som gæstestjerner i serien. Det ser altså ud til, at denne serie alligevel bliver den ”fortsættelse på Star Trek: The Next Generation” som det ellers blev meldt ud det ikke ville være. Jeg glæder mig i hvert fald meget til 2020.

Se præsentationen af traileren i CBS News her:

Læs også: Watchmen - ny trailer fra Comic Con

Læs også: Nyhed! Ny trailer til The Witcher

Del artikel

Andre Serier | Nyheder